Wedstrijdverslagen 21 december

Geplaatst 20 dec. 2015 22:11 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:33 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK TEGEN AMSVORDE

In de eerste helft waren er veel kansen voor ASV”65 en hadden de Ankeveners de wedstrijd al voor de rust moeten beslissen.De russtand was slechts 2-0 en dat had veel hoger uit moeten vallen gelet op de kansen.

In de 2de minuut was het al raak via de supersnelle Bernio Dap, na een assist van Aissa Zamouri. In de 21ste minuut was het dezelfde Dap die fraai doorkopte op de behendige Prince Decker die na een rush met een strak schot via de binnenkant van de paal scoorde.

Het leek een walk-over te worden, maar dat pakte behoorlijk anders uit.Na de rust een levensgrote kans voor Dap wat de beslissing van de wedstrijd had moeten zijn, maar de goed keepende goalie van Amsvorde redde schitterend

. Uit de aanval daarna van Amsvorde viel zoals het zo vaak gaat meteen de 1-2 en werd het weer een wedstrijd.Stefano Holwein had even later de 3-1 op zijn schoen,doch zijn inzet werd van de lijn gehaald.

ASV”65 blokkeerde en Amsvorde werd de bovenliggende partij en kreeg daarna veel kansen en het wachten was op de 2-2 die niet uit kon blijven en uiteindelijk in de 70ste minuut viel.

Daarna had Amsvorde het af moeten maken, doch wat de Ankeveners in de eerste helft verzaakten deden de Amertsfoorters in de tweede helft nog eens dunnetjes over.Het bleef bij 2-2 en over de gehele wedstrijd genomen wel een terechte uitslag, al had ASV”65 met de rust met 4-0 voor moeten staan en had Amsvorde de stand in de tweede helft naar 2-4 moeten tillen.

De Ankeveners gaan de winterstop in met 4 verliespunten meer dan de koploper en dit gat is te overzien.Er volgt nu een welverdiende winterstop en met een periodetitel op zak kunnen we wel een borreltje nemen zo onder de kerstboom. Op 7 januari a.s. is er weer de eerste training en op 24 januari a.s. de eerste competitiewedstrijd.

VETERANEN VERLIEZEN IN SLOTMINUUT VAN DIOS MET 2-1

Zuur maar de the good old greens kunnen terug zien op een uitstekende pot voetbal tegen een jonger en gretiger Dios.

Doelpuntenmaker was Marco van de Berg en man of the match goalie Melvin van de Aar.