Wedstrijdverslagen 21 maart 2016

Geplaatst 20 mrt. 2016 22:43 door Hans Ankeveen   [ 4 apr. 2016 02:50 bijgewerkt ]

2E ELFTAL PRESTEERT KNAP TEGEN KOPLOPER VICTORIA

Een zeer positief ingesteld en hardwerkend ASV”65 heeft tegen het sterke Victoria de schade beperkt kunnen houden tot een 2-0 nederlaag.

Andre Chau was na een lange blessureperiode weer van de partij en gaf nieuw elan aan het team van Theo Blokker.
De verdediging met goalie Fabian Blokker, Thijs Booij, Ronald Lindenberg, Tim Holdinga en libero en veteraan Jos Vermeulen en later nog Mikel Kisjes maakte een sterke indruk.
Heel lang bleef het 1-0 en twintig minuten voor het einde viel de 2-0.

Kleine kansjes waren er nog voor de goedspelende Luuk Hilhorst en Bram Schouten, maar een echte wedstrijd werd het daarna niet meer, daarvoor was Victoria te oppermachtig.

VETERANEN ZITTEN IN EEN FLOW

The good old greens wonnen voor de derde keer op rij en hebben in 2016 nog steeds de ongeslagen status.
Doelpuntenmakers Marco van de Berg 3x, Ragner Teitsma en Furdjel de Wind.
Achterin waren er toch nog wat onnodige blundertjes, waardoor Abcoude nog 3 keer kon scoren.

De trainingsopkomst en de saamhorigheid aan de ronde tafel op donderdagavond gaat zijn vruchten afwerpen.