wedstrijdverslagen 22 en 23 april.

Geplaatst 23 apr. 2017 12:30 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-1 VAN DE MEER

De Meer kwam wat flitsender uit de startblokken dan de Ankeveners en kregen twee goede kansen, doch hadden het vizier niet op scherp staan.
Heel langzaam kantelde de wedstrijd en ASV”65 nam het heft in handen.

Het was Laurens van de Greft die in de 24ste minuut via een leep passje Sherick Krind bediende die via een goede passeeractie en een strak schot de Ankeveners op een 0-1 voorsprong bracht.

Goalie Nabil Bardan stopte nog vlak voor rust bekwaam een penalty.
Na rust werd een fraaie goal van Sherrick Krind afgekeurd vanwege buitenspel, hetgeen zeer dubieus te noemen is.
Maar ook een grensrechter moet nu eenmaal punten voor zijn club pakken.

Daarna volgde een gelijkopgaande strijd met aan beide zijden niet al te best voetbal.
De Meer leverde meer strijd en kreeg een optisch overwicht, maar werd niet echt gevaarlijk. In de 62ste en 76ste minuut stond de defensie van ASV”65 tactisch niet goed en liet men zich tot twee keer toe door een lange bal van achteruit verrassen, waardoor de Amsterdamse spitsen ongehinderd konden inkoppen en de stand ombogen naar een 2-1 voorsprong.

Daarna gingen de Ankeveners 1 op 1 spelen, waardoor er nog kansen ontstonden voor Yoeri Tol en Prince Decker, maar het beetje geluk ontbrak om nog tot een gelijkspel te komen.
De Ankeveners zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen en zullen de komende drie wedstrijden alles op alles moeten zetten om het vege lijf te redden.

JO19 VERLIEST MET 3-1 VAN ALTIUS

De eerste helft was het spelbeeld nog redelijk en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en werd er met 0-0 thee gedronken.
In de tweede helft werd er niet best gespeeld en nam Altius een 1-0 voorsprong.

Julian Bouis maakte nog wel gelijk, maar uiteindelijk trokken de Hilversummers aan het langste eind en scoorden nog twee keer.
Het team van Hans Rook wisselt teveel goede wedstrijden met slechte af en moet wat constanter leren presteren.