Wedstrijd verslagen 23 en 24 September

Geplaatst 24 sep. 2017 13:15 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 3-6 VAN AW

Na een kwartier stond het al 0-3 en alle drie de keren werd er gescoord vanuit een standaardsituatie.
ASV”65 begon dus veel te slap aan dit duel. De ruststand brak aan met een 1-4 achterstand.
Na de rust kwamen de Ankeveners goed terug en brachten de stand op 3-4 en kregen zelfs een kans op de gelijkmaker. maar het zou teveel van het goede geweest zijn.

De Bussummers maakte de 3-5 en de wedstrijd was definitief gespeeld. Uiteindelijk werd het nog 3-6.
Yoeri Tol, Sherrick Krind en Ferrinho maakten de doelpunten aan Ankeveense zijde.
Onbegrijpelijk dat ASV”65 in de competitieoverture de wedstrijd compleet weg gaf in het eerste kwartier van de wedstrijd.

JO19 VERSLAAT MUIDERBERG MET 9-0.

Dit team wat dit seizoen getraind wordt door Dick Blom was duidelijk een maatje te groot voor Muiderberg
De rust brak aan met een 5-0 voorsprong. Uiteindelijk hadden het dubbele cijfers moeten worden, maar de score bleef steken op 9-0.

Doelpuntenmakers waren Julian Bouius 3x, Bram Schouten 2x, Jordi Souverijn 2x, Matthijs van de Riet en Michel Heus.
Oscar Schouten die samen met Dick de coaching doet had wel een zeer brede grijns na afloop.