Wedstrijdverslagen 23 tot 28 augustus

Geplaatst 29 aug. 2016 01:30 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:49 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL IS GROEPSWINNAAR EN BEKERT VERDER NA 2-5 ZEGE BIJ WASMEER
Op dinsdag de 23ste augustus werd er nog met 0-2 van OSO gewonnen. Het was in de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd, doch in de tweede helft mede ook door de inbreng van nieuwkomer Onasis Gyamfi werd er verdiend gewonnen.
Doelpuntenmakers Prince Decker en Sherrick Krind. Assists waren er van Alfred Fernandez en Prince Decker.

Tegen Wasmeer werd het nooit een echte wedstrijd, want na 32 minuten stond het al 0-4 en werden de hilversummers met verzorgd spel van de mat gespeeld. Daarna nam ASV”65 een beetje gas terug, deels door de warmte maar ook in de wetenschap dat OSO van Hilversum had gewonnen, waardoor er bij winst op Wasmeer verder kon worden gebekerd.

Begrijpelijk, maar het werd wel iets te gesapig en de supporters hadden meer verdiend, want de wedstrijd viel een beetje stil en er werd niet goed gevoetbald in de tweede helft. Doelpuntenmakers waren Onasis Gyamfi 3x,( waarvan de 0-4 de mooiste van de wedstrijd was, vanaf rechts met zijn linkerbinnenkant liet hij de bal in de linkerbovenhoek verdwijnen) en Laurens van de Greft en Giorgio van Sijpenhoff scoorde ieder 1x.

Komende zondag is er de competitieouverture uit in Bussum tegen Allen Weerbaar. Pas dan zal blijken hoe het team van trainer Dennis van Dijk er echt voorstaat.

A-1 JUNIOREN ZIJN BEGONNEN MET TRAINEN
Trots is ASV”65 op het feit dat er sinds een lange tijd weer een A-1 team is. Het is een leuk en hecht team en de trainer Hans Rook is met veel enthousiasme begonnen om deze gretige groep te prepareren op de competitie en ze in hun ontwikkeling verder te brengen.

De technische commissie bestaande uit Geurt Holdinga, Jan Franken en Dick Blom zullen met veel belangstelling deze ontwikkeling gaan volgen en waar Hans het nodig vindt hem te assisteren en het de jongens naar de zin te maken.