Wedstrijdverslagen 24 en 25 september

Geplaatst 25 sep. 2016 12:53 door Hans Ankeveen   [ 29 okt. 2016 07:10 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL WINT OVERTUIGEND MET 0-3 VAN AS”80

Het collectief van ASV”65 was AS”80 te machtig. De Ankeveners toonden zich tactisch wat volwassener en gaven vrijwel geen enkele kans weg.
Gregory Hellings stond weer in het doel en keepte vrijwel foutloos. Na 24 minuten spel was het Sherrick Krind die na een fraaie combinatie met Stefano Holwijn  uitblinker Laurens van de Greft in stelling bracht, die zeer efficient de 0-1 liet aantekenen.

In de 36ste minuut was het Emmanuel Obeng die via een zeer fraaie en afgemeten pass Stefano Holwijn de diepte instuurde en die als een echte spits betaamt de 0-2 in de verre hoek schoof.
AS”80 bleef wel sterk aandringen, maar hun optisch veldoverwicht leverde nauwelijks kansen op. ASV”65 daarentegen kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit en kreeg enkele kansen om de stand uit te bouwen, maar voorin was men net niet scherp genoeg om de wedstrijd te beslissen.

Pas in de 84ste minuut was het Laurens van de Greft die de bal op maat mee gaf aan Shrerrick Krind die tegen de keeper schoot, waarna Laurens zelf in de rebound de bevrijdende 0-3 kon inschieten. Captain Yoeri Tol en Jesse Molly speelden als centraal duo achterin een zeer puike partij.

VETERANEN VERLIEZEN MET 2-3.
The good oldgreens gingen de rust nog in met een 2-0 voorsprong op Hoofddorp, maar na de rust werd het 2-3.. Marc en Edwin waren de doelpuntenmakers.

A-1 JUNIOREN WINNEN MET 4-3 VAN  IJFC.
Na een 0-2 ruststand werd het 0-3 en leek de wedstrijd gespeeld. Maar het team van Hans Rook kwam knap terug en won via fraai spel met 4-3.
De pittige trainingen van de laatste tijd wierpen hun vruchten af en IJFC moest capituleren.

Doelpuntenmakers Jordi Souverijn 2x en Bram en Koen Schouten. De ontlading was groot na afloop, een zwaar bevochten overwinning.