Wedstrijdverslagen 24 februari 2019

Geplaatst 24 feb. 2019 09:02 door Hans Ankeveen
1E ELFTAl VERLIEST GEFLATTEERD MET 2-4 VAN DE POSTHOORN

ASV”65 begon sterk  en nam het initiatief en zette de tegenstander onder druk.
Yamil Logali schoot op de paal en een beetje geluk ontbrak voor de Ankeveners.
Echter uit het niets scoorde de tegenstander uit Amersfoort weliswaar met een fraai schot de 0-1.
In de 29ste minuut werd het zelfs 0-2, aangezien de Posthoorn niet zoveel kansen nodig had als ASV”65 om te scoren, hetgeen ook hun kwaliteit is.

Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft probeerden de Ankeveners nog meer druk te zetten door in het 3-4-3 systeem te gaan spelen, hetgeen resulteerde in een prachtige goal van Yamil Logali, na goed voorbereidend werk van Fabian Blokker.
De gelijkmaker leek een kwestie van tijd, maar toch werd het 1-3 nadat goalie Koen Schouten onderuit werd gelopen en terwijl iedereen een vrije trap verwachtte, liet de scheidsrechter gewoon doorspelen en kon er hierdoor vrij gemakkelijk gescoord worden

. De Ankeveners gaven het niet op en het was centrumspits Yoeri Tol die via een geweldig mooi schot de 2-3 binnenschoot, na een mooie assist van de jeugdige en  talentvolle Jeffry Vierhout. De spanning was volop terug en ASV”65 ging uiteraard veel risico nemen om de gelijkmaker nog te forceren, maar de Posthoorn hield het acherin goed dicht en counterde vlak voor tijd bekwaam naar een 2-4 voorsprong.

Opnieuw een nederlaag, maar de jongens van Youssef Bouali konden met opgeheven hoofd het veld verlaten en hadden meer verdiend. Maar elke week zien we dat het krachtsverschil met de tegenstander minder wordt en dat het niveau van de groep zich langzaam aan het verbeteren is.

2E ELFTAL WINT VERDIEND MET 2-0 VAN VICTORIA 3

Eindelijk weer een zege voor de mannen van Herman Blokker.
ASV”65 speelde wellicht ook ondersteund door het mooie weer fris en fruitig en met veel elan.
Er werd goed gespeeld en met nam de eerste helft lag ASV”65 een prima partij voetbal op de mat.

jordi Souverijn bracht de Ankeveners op een 1-0 voorsprong.
Fabian Blokker, die later ook nog in het eerste elftal speelde, gaf een mooie assist aan Andrew Chau, die beheerst de 2-0 binnenschoot en men zich op kon maken voor een mooie derde helft.