Wedstrijdverslagen 25 en 26 februari

Geplaatst 26 feb. 2017 13:24 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERSLAAT AW MET 3-2 IN SPECTACULAIR DUEL

De gasten uit Bussun begonnen wat feller aan de wedstrijd dan de Ankeveners en kwamen al in de 11de minuut op een 0-1 voorsprong.
Wakker geschud nam ASV”65 langzaam het initiatief over en het was Yoeri Tol die in de 22ste minuut schitterend de gelijkmaker binnenkopte uit een strak genomen corner van de uitblinkende Sherrick krind.
Toch kwam AW opnieuw op voorprong en ontstond er een open wedstrijd. Vlak voor de rust werd de behendige dribbelaar Prince Decker in het strafschopgebiod onderuit geschoffeld en bracht Yoeri Tol via een snoeihard genomen penalty de partijen op een terechte 2-2 ruststand.

Na de thee een wat dreigender en iets beter spelend ASV”65. In de 48ste minuut kopte de inkomende en kopgrage Benjamin Tol de 3-2 tegen de touwen, uit een geweldige loepzuivere voorzet van Sherrick Krind,nadat hij daarvoor  wat geweldige passeeracties had laten zien.
AW probeerde het nog wel en kreeg kansjes maar vond een zeer puik keepende Nabil Bardan op hun weg. De beste kansen bleven voor ASV”65, maar de 4-2 viel toch niet en het bleef bij
3-2.

De Ankeveners werden nog een glas zuivere strafschop onthouden, toen wederom Sherrick Krind de gehele defensie omspeelde en onderuit gehaald werd door de Bussumse goalie. Zowel aan Ankeveense en aan Bussumse kant vond men het een 100% strafschop. Al met al een verdiende overwinning.

JO 17 WINT OPNIEUW EN IS NU KOPLOPER

Dit keer werd er door het team van Oscar Schouten en Johan Hagen met 4-2 van Victoria gewonnen.
Het was Rick Kreuning die ASV”65 vanaf de zijlijn op een 1-0 voorsprong bracht.

Vlak voor rust scoorde Bram Schouten de 2-0 en kort daarna kwam Victoria door onoplettendheid terug tot 2-1. Na de rust werden de Victorianen met goed pressievoetbal vastgezet op eigen helft en kwamen er niet echt meer aan te pas.

Het was wederom Bram Schouten die het betere spel van de Ankeveners om kon zetten in rendement en zette zowel de 3 als de 4-1 op zijn naam. Uit een penalty kon Victoria nog terugkomen tot 4-2.