Wedstrijdverslagen 25 en 26 maart

Geplaatst 26 mrt. 2017 11:54 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL HARD ONDERUIT TEGEN NEDERHORST

De eerste helft kon ASV”65 nog wel aardig partij bieden en was de 0-1 ruststand wel een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
Na rust een aandringend ASV”65 maar dit bleef zonder gevaar en het was Nederhorst dat de Ankeveners een lesje in effectiviteit gaf en na 70 minuten stond het 0-3.
Toen was de wedstrijd wel gespeeld en gaf de achterhoede nog 3 cadeautjes weg, waardoor het toch wel enigszins geflatteerd 0-6 werd.

Een compliment mag aan Nederhorst gegeven worden aangezien zij het uiterste eruit haalden  en tot de laatse minuut omdanks de grote voorsprong strijd leverden.

JO19 VERSLAAT BFC MET 2-0

Het werd een verdiende overwinning en het was Camiel Hiddenga die allebei de doelpunten maakte voor ASV”65.
Assists waren er van doelman Rico Souverijn en van Mathijs van de Riet.

Opvallend was de geestdrift in de ploeg van Hans Rook waarmee de overwinning werd bereikt.

JO13 VERLIEST MET 1-2 van CSW

ASV”65 kwam  nog wel met 1-0 voor nadat Casper Denker werd neergesabeld in het strafschopgebied.
Jasper Kriek verzilverde de toegekende penalty.

UIteindelijk werd het toch nog 1-2 voor de ploeg uit Wilnis.

ZATERDAG 2 WINT MET 3-0 VAN BVV

In dit zeer sportieve duel was het Fabian Blokker die tweemaal scoorde.
Hans Pos scoorde fraai de 3-0 uit een goed genomen corner Van Mikel Kisjes.

Hierdoor passeert ASV”65 de Blaricummers op de ranglijst.