wedstrijdverslagen 25 en 26 november

Geplaatst 26 nov. 2017 08:46 door Hans Ankeveen
JO19 VERLIEST MET 4-8 VAN “TGOOI

Ook deze topper werd helaas verloren.
De eerste helft ging gelijk op en de rust brak aan met een 2-2 stand.
Na de thee werd het nog 3-3 en in een tijdsbestek van 5 minuten van de 60ste tot de 65ste minuut wisten de Hilversummers 3 keer te scoren, waardoor de stand op 3-6 kwam.

Toch wat slordig van de Ankeveners om de wedstrijd zo weg te geven.
De wedstrijd was uiteraard gespeeld. Uiteindelijk werd het nog 4-8. Doelpuntenmakers waren Bram Schouten 2x, Jordi Souverijn en Michel Heus.

ZATERDAG 2 HANDHAAFT KOPPOSITIE NA 3-2 WINST OP CONCURRENT CSW 7

De Ankeveners hebben veel karakter getoond, want bij rust keken zij in deze topper tegen een 0-2 achterstand aan.
In de tweede helft werden de bakens verzet en scoorden Luuk Hilhorst 2x en Mika Kisjes, na assists van Josef Quak en Jordi Blokker.

Goalie Fabian Blokker kwam speciaal terug van zijn vrije weekendbestemming aangezien zijn vervanger moest afhaken met een blessure.
Hierdoor duikelt CSW naar een derde plaats en staat Victoria nu op de tweede plek.
Komende zaterdag is er de absolute topper in Hilversum op het jagerspaadje tegen dit Victoria die 3 punten minder dan de Ankeveners hebben vergaard, doch een wedstrijd minder gespeeld hebben.
Dus mannen donderdag a.s met zijn allen hard trainen.

Het eerse elftal was helaas wederom afgelast.