Wedstrijdverslagen 26 en 27 september

Geplaatst 27 sep. 2015 21:35 door Hans Ankeveen   [ 5 okt. 2015 11:52 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL BLIJFT ZONDER PUNTVERLIES na 4-2 zege op Achterveld

Achterveld bleek een zeer taaie tegenstander te zijn die probeerde door fel te storen en keihard te werken het spel van ASV”65 te ontregelen en dat lukte in de beginfase best aardig.

Het was in de 23e minuut een verre uittrap van goalie Gregory Hellings op de goed positie kiezende Stefano Holwijn, die fraai de centrale verdedigers verschalkte en de 1-0 binnen schoot.  Kort daarna was het alweer gelijk.Het was wederom Stefano Holwijn die kort na rust uit de draai met een strak schot de 2-1 liet aantekenen. Achterveld kwam al snel terug tot 2-2 na slordig verdedigen achterin.
De wedstrijd kon alle kanten uit, maar de individuele kwaliteiten van ASV”65 gaven de doorslag.Prince Decker stelde Bernio Dap in staat de 3-2 te scoren. Vlak voor tijd was het Stefano Holwijn die zijn derde goal maakte na goed aangeven van Bernio Dap.

Geen goede wedstrijd met teveel onnodig balverlies, maar uiteindelijk telt alleen de winst.

2E ELFTAL VERLIEST MET 3-4

Te snel keek men al tegen een 0-2 achterstand aan, waardoor er achter de feiten aangelopen werd.
Farred Benzema scoorde de aansluitingstreffer, maar Batavia bracht de russtand op 1-3.

Na rust ging ASV”65 achterin 1 op 1 spelen en dat wierp zijn vruchten af.
Farred Benzema scoorde de 2-3, na een assist van Marouane Elamdalahui.
Yordi Blokker maakte de gelijkmaker in de 74e minuut,na een assist van Andrew Chaw.
ASV”65 ging vcor de winst, maar vlak voor tijd werd dit afgestraft en stond men met lege handen.

VETERANEN WINNEN KNAP

The good old greens hebben een knappe 4-3 overwinning behaald.
Een kwartier voor tijd stond het nog 2-3 voor Batavia.
Marco van de Berg had 4 assists en Sander Schleiffert(3x) en Marc Bouwman waren de doelpuntenmakers.
Dick Blom speelde balvast op het middenveld zijn 1e wedstrijd voor ASV”65.

OVERIGE

Zaterdag 2 verliest met 4-3 van ‘t Gooi,  doelpuntenmakers Yoeri Steenvoorden,  Wouter Steenvoorden en Andrew Chaw.  C1 wint met 5-0 van ‘tGooi,  doelpuntenmakers Raul de Froe, Damien van Loon, Tydo de Jong, Stan Wooldrik en Max walrave.
E1 met 2-13 onderuit tegen SDO, doelpuntenmakers Rick en Wessel.

Dick blom