Wedstrijdverslagen 28 en 29 oktober

Geplaatst 29 okt. 2017 10:57 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERSLAAT FORZA ALMERE MET 11-2

Alleen het eerste kwartier was het spannend en stond het nog 1-1.
De ruststand was 5-1 en uieindelijk liepen de Ankeveners uit naar een monsterscore van 11-2.
Uiteraard is deze overwinning goed  voor het moraal.
Echter moet er niet teveel waarde aan deze overwinning  worden gehecht, aangezien het krachtsverschil te groot was.
Juist nu moet men met beide benen op de grond blijven staan.
Doelpuntenmakers Laurens van der Greft 3x, Sherrick Krind 2x, Yoeri Tol 2x.Giovanni Stoard 2x, Ferrinho en Furgel Cairo.

JO19 WALST MET 2-8 OVER SGRAVELAND HEEN

De ruststand was 0-6 en de Ankeveners vergaten na de rust in de organisatie te blijven spelen en verloren daardoor de grip op het middenveld.
Anders zou de uitslag beslist hoger dan de 2-8 zijn uitgevallen .
Doelpuntenmakers Bram Schouten 3x.Mathijs van de Riet, Camiel Hiddenga, Koen Schouten, Julian Bouius en Jeffrey Vierhout.

ZATERDAG 2 WINT MET 0-1 VAN SGRAVELAND

Luuk Hilhorst scoorde voor rust de enige treffer en werd de matchwinner.
Het werd een alleraardigst, spannend en sportief duel met een verdiende winnaar.
Na afloop hadden beide teams een gezamenlijk etentje, aangeboden door “s-Graveland. Met dank voor de gastvrijheid.