Wedstrijdverslagen 29 en 30 April 2017

Geplaatst 30 apr. 2017 23:23 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL WINT DIK VERDIEND MET 4-2 VAN ANKARASPOR

De eerste helft behaalde ASV”65 weer eens een hoog niveua voor een vierde klasser en speelde Ankaraspor van de mat.
Met de rust stond het 3-2 terwijl het normaliter met 4-1 voor had moeten staan.

Sherrick Krind gaf in de zesde minuut  een geweldige voorzet op Emmanuel Obeng die fraai tegendraads de 1-0 binnenkopte.
In de 15de minuut was het uitblinker Benjamin Tol die een lepe dieptepass afleverde op opnieuw Obeng die met een boogje de Amsterdamse goalie verschalkte en dat betekende de 2-0.

Ankaspor kwam terug tot 2-1 en even later werd Obeng gehaakt binnen de zestien en hij voltrol zelf het vonnis door de toegekende penalty te verzilveren hetgeen hem een heuze hattrick opleverde.
Vlak voor rust dorst de scheidsrechter niet opnieuw een penalty toe te kennen toen Prince Decker na een mooie passeerbeweging onderuit geschoffeld werd.

In de aanval daarna ontstond er wel een penalty voor Ankaraspor en dat betekende de 3-2. Na de rust trof men een aandringend Ankaraspor aan, maar echt gevaarlijk werden zij niet.
In tegenstelling tot ASV”65 dat er regelmatig zeer gevaarlijk uitkwam. Onassis Gyamfi schoot na een wereldactie op de paal en Sherrick Krind even later op de lat.

Uiteindelijk viel de beslissende 4-2 na een goede doeltrap en assist van de sterk keepende Nabikl Bardan in de 69ste minuut, waardoor Prince Decker gefaffineerd de Amsterdamse defensie verraste en met een lobje kon scoren.
Daarna was het eigenlijk gespeeld en sleepten de Ankeveners de drie punten in de wacht.

JO19 VERLIEST MET 2-4 VAN “SGRAVELAND

De eerste helft was ASV”65 de betere ploeg en speelde het betere positiespel en kwam op een 1-0 voorsprong door Julian Bouis .
Bram Schouten bepaalde  de ruststand via een penalty op een dik verdiende 2-0.
Na rust was het zoals vaak een ander verhaal en konden de Ankeveners de voorsprong niet vasthouden en gaven de voorsprong uit handen.

Uiteindelijk werd het 2-4 en was het een zeer positieve wedstrijd en kreeg ASV”65 te weinig gelet op het vertoonde spel, maar het gaat natuurlijk om doelpunten te maken en niet om het leuke positiespel, want daarbij moet ook een stukje karakter getoond worden,

hetgeen ontbrak in deze derby. Het uitvallen van goalie Rico Souverijn deed de ploeg van Hans Rook ook geen goed en heeft de score negatief beïnvloedt.