Wedstrijd verslagen 29 november 2015

Geplaatst 29 nov. 2015 12:13 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:31 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST MAAR BLIJFT KOPLOPER

’S-Graveland heeft onze jongens met 3-0 overklast op mentaliteit en niet op voetbal, want ASV”65 heeft veel meer kwaliteiten, maar mag zich deze nederlaag aanrekenen.
Een lesje in hoe moet je niet presteren en acteren om kampioen te worden.
Saamhorigheid, duelkracht en de wil om te winnen ontbrak vandaag bij de Ankeveners.
Een compliment aan de ’s-Gravelanders die met hun beperkte middelen het uiterste eruit haalden.

ASV”65 zag nog een doelpunt afgekeurd wegens hands anders zou er vermoedelijk een 1-4 uitslag op het scorebord hebben gestaan.
Maar ’s-Graveland kreeg door het harde werken de beste kansen en hadden hun vizier zoals zo vaak op onscherp staan.

Persoonlijk puntje van de voorzitter van ASV”65 is dat hier meer op getraind moet worden bij onze buren want de kansen worden wel gecreerd.
Ruststand werd 1-0 en het was Jimmy Reinders die een geweldige goal maakte en de wedstrijd besliste met de 2-0.  Martijn Miltenburg maakte wellicht de mooiste goal van de wedstrijd en bepaalde de eindstand op 0-3 the boys van Yoessef Bouali en Roel Mulder staan nog bovenaan. Maar zijn  terug op aarde en misschien maar even goed sterker terugkomen uit dit duel is het devies en negen punten halen uit de komende 3 duels voor de winterstop is het credo en toch is het vertrouwen groot dat dit gaat gebeuren hetzij ’s-Graveland gegund, maar dit was een incident.

2E ELFTAL SPEELT GELIJK  EN VERLIEST 2 PUNTEN

Tegen NVC werden er teveel kansen gemist..en waren de lat en de paal de obstakels.
Met de rust keek het team van Niki Lamaitre en Theo Blokker zels tegen een 0-1 achterstand aan.
Gelukkig was het Jesaja Jungermann die de 1-1 vernietigend binnen schoot.

VETERANEN delven onderspit tegen koploper Sloterdijk.

Na een half uur spel was het nog 0-0, maar daarna werden the good old greens weggespeeld en werd het uiteindelijk 6-0. Jodi Marx viel als vrouw geweldig in en werd woman of the match. Wim Reijmerink scoorde met een kopbal tegendraads in eigen goal.
Danny te Kloese verrichtte geweldig keeperswerk en hield de schade nog beperkt.
Een leuk detail was dat de tweede helft maar 30 minuten duurde aangezien een ieder EL CLASSICO wilde zien vanaf het begin, maar ook daar werd men niet vrolijk van met dank aan de sympathie van Sloterdijk.