wedstrijdverslagen 1 en 2 April 2017

Geplaatst 2 apr. 2017 13:33 door Hans Ankeveen   [ 2 apr. 2017 23:33 bijgewerkt ]
1e ELFTAL WINT SPANNENDE STREEKDERBY MET 1-2

Het eerste halfuur was ‘s-Graveland de bovenliggende partij en kwam na 17 minuten op een 1-0 voorsprong.
Daarna herpakte ASV”65 zich en speelde het betere positiespel en kwam in de 44ste minuut langszij nadat Laurens van de Greft een prima voorzet gaf op de uitblinkende Emmanuel Obeng die zeer koel de 1-1 binnenschoot.

Na de rust kwam ASV”65 wat lucky weg na een bal op de binnenkant van de paal die het veld weer invloog.
Daarna ontstond er een open wedstrijd waarbij ASV”65 iets listiger met de ruimte omging en het was dan ook Yoeri Tol die in de 68ste minuut een prima diepetepass losliet op wederom Emmanuel Obeng die via een listig lobje de ‘s-Gravelandse goalie verschalkte.

“s-Graveland probeerde de gelijkmaker te forceren en kwam regelmatig door via de flanken.
Maar hun voorzetten kwamen niet echt goed aan, mede ook door de sterk opererende defensie van ASV”65 onder leiding van captain Yoeri Tol.

Stefan van Grieken speelde een sterke rol op het midenveld en ontregelde vele potentiele aanvalsgolven van “s-Graveland.
Goalie Nabil Nardan was wat ongelukkig bij de 1-0, maar keepte verder een puike partij en hielde ASV”65 in de tweede helft in de race.

Al met al was het geluk iets aan Ankeveense zijde, maar geluk dat dwing je af en dat hebben the boys van Yoessef Bouali en Dick Blom door hard te werken en voetballende oplossingen te zoeken met verve bewerkstelligt.

JO19 VERLIEST KANSLOOS VAN LEGMEERVOGELS

Het team van Hans Rook keek met de rust al tegen een 4-0 achterstand aan en uiteindelijk werd het 7-2.
Na de goede wedstrijd van vorige week liet men het in Uithoorn afgelopen zaterdag flink afweten qua strijd en daardoor kreeg Legmeervogels een makkelijke middag.

Mees van den Bosch en Jordi Souverijn redden de Ankeveense eer.