Wedstrijdverslagen 2 en 3 April 2016

Geplaatst 4 apr. 2016 02:47 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 07:02 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT MET 3-1 VAN SPORTING ALMERE

Het eerste half uur zag men een dominerend ASV”65 dat met leuke combinaties verzorgd voetbal liet zien, waaruit veel kansen onstonden.
Het was echter pas in de 24e minuut toen Prince Decker na een fraai afstandsschot, die de goalie uit Almere niet kon klemmen,  Bernio Dap in staat stelde vanuit de rebound de 1-0 te scoren.

Vlak voor rust maakte Sporting Almere geheel tegen de verhouding de 1-1. Na rust een gelijkopgaande strijd. Goalie Rowin de Jong voorkwam op sierlijke wijze de 1-2 en redde fraai.Stefano Holwijn  had in de 77ste minuut een mooie panklare assist voor Bernio Dap die dit buitenkansje niet liet liggen en de 2-1 tegen de touwen joeg.

Vlak voor tijd was het wederom Stefano Holwijn die met een bekeken hakje Alfred Fernandez  vrij voor de goal zette en met een fraai schot de eindstand op 3-1 bracht. Al met al een dikverdiende overwinning.

VETERANEN WINNEN MET 5-4 VAN TOS ACTIEF

Het was de vijfde overwinning op rij voor the good old greens die niet meer te stuiten lijken na de winterstop. Na een 1-3 en 3-4 achterstand werd in het laatste kwartier een zwaar bevochten overwinning binnen gehaald.

Hierdoor stijgt de equipe van Joost Botterman naar een fraaie vijfde plaats en wisselde men stuivertje met Tos Actief.

Doelpuntenmakers Marco van de Berg, Ragner Teitsma en Furdjel de Wind 3x. Jos Vermeulen en Sander Schleiffert hadden fraaie assists. Wim Reymerink moest helaas vroegtijdig vanwege blessureleed het veld verlaten.

Een overwinning op karakter en waar houdt deze geweldige flow een keer op?

JEUGD B-1 verliest met 1-4 van DOB

Ondanks de geweldige inzet van het team van Johan en Oscar Schouten moest men het onderspit delven.
 Koen Schouten redde de eer voor de Ankeveners.

Het B-1 team is door Jumbo Loosdrecht in het nieuw gestoken en hiervoor zijn we de familie van de Bunt ontzettend dankbaar voor.