Wedstrijdverslagen 2 en 3 december 2017

Geplaatst 3 dec. 2017 12:15 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL KAN ANKARASPOR SLECHTS 1 HELFT BIJHOUDEN

In Amsterdam kwam ASV”65 al snel op een 0-1 voorsprong via Sherrick Krind en was bij vlagen zelfs iets beter dan Ankaraspor.
De ruststand brak aan met 1-1 . Kort na rust leken de Ankeveners door te drukken, want in de 52ste minuut was het weer raak via Sherrick Krind en werd het 1-2.
Daarna was Ankaspor veel feller en beschikte duidelijk over meer conditie, hetgeen ASV”65 uiteindelijk opbrak.

De krachten vloeiden weg en in 10 minuten tijd boog Ankaspor de stand om naar 2-4 en de wedstrijd was gespeeld .
UIteindelijk werd het nog 6-2.
Hierdoor duikelt het team van Yoessef Bouali naar de onderste regionen, hetgeen gelet op de kwaliteiten van de spelers een slechte zaak is.

JO19 VERLIEST IN SPECTACULAIR DUEL MET 4-3 VAN SDO

De Ankeveners kwamen op een 0-1 voorsprong via Jeffrey Vierhout.
De wedstrijd ging gelijk op en het werd een heel open wedstrijd met 2 teams die wilden voetballen.
De rust brak aan met een 1-1 stand en vlak hierna maakte Camiel Hiddenga de 1-2.

SDO scoorde daarna 2 keer waardoor het 3-2 voor de Bussummers werd.
Mathijs van de Riet maakte nog gelijk en het kon alle kanten uit.
Een gelijkspel zou gelet op het spelbeeld de juiste verhouding zijn geweest. Uiteindelijk was SDO de meest gelukkige en scoorde vlak voor tijd de winnende 4-3.

ZATERDAG 2 IS WINTERKAMPIOEN NA EEN 2-3 WINST OP MEDEKOPLOPER VICTORIA

Victoria nam brutaal een 1-0 voorsprong in deze topper.
Topscorer Luuk Hilhorst maakte een wereldgoal na een assist van de sobere stofzuiger op het middenveld Mika Kisjes.
Na de rust was het de kopgrage Fabian Degenkamp die met zijn hoofd snoeihard de 1-2 binnen kopte, na een mooie voorzet van Luuk Hilhorst.

Het werd 3-1 via Jordi Blokker die na een fraaie soloactie een strak onhoudbaar schot losliet en de wedstrijd daarmee besliste op het Jagerspaadje.

Voor de statistiek werd het nog 2-3. maar de Ankeveners konden feest vieren, want de overwinning kwam niet meer in gevaar.