wedstrijdverslagen 31 mei en 3 juni 2018

Geplaatst 3 jun. 2018 13:34 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL HANDHAAFT ZICH IN DE VIERDE KLASSE ZONDAG VIA EEN 10-4 OVERWINNING OP S.V. ODIJK

De gehele wedstrijd werd gedomineerd door ASV”65.
Het elftal bestond uit een mix van de JO19 en het eerste elftal, hetgeen fantastisch uitpakte.
  In de 8ste minuut was het Yoeri Tol die Bram Schouten efficient aanspeelde zodat hij strak de 1-0 kon binnenschieten
. Daarna een geweldige solo van Laurens van der Greft in de 19de minuut waarna hij prachtig met links diagonaal onhoudbaar inschoot.
Vlak voor rust was het de uitblinkende Benjamin Tol die vanaf 25 meter met rechts diagonaal in de linkerkruising eveneens onhoudbaar de 3-0 liet aantekenen.

Kort na rust werd het onnodig 3-1 maar even later werd Laurens van der Greft onregelmentair gestuit binnen het 16-metergebied en captain Joeri Tol verzilverde de toegekende strafschop.
Toen Yamil Loyali de 5-1 scoorde was het verzet van Odijk gebroken.
De ingevallen Koen Schouten maakte uit een solo de 6-1 en daarna kwam nog even de Joeri Tol show die de stand naar 7, 8 , 9 en 10-1 tilde.

Michel Heus, Berend van de Bunt, Bram en Koen Schouten van de J)19 speelden een prima partij en dit geeft veel hoop voor de toekomst, want deze spelers kunnen nog jaren doorgroeien.
Uiteindelijk werd het nog 10-4 door concentratieverlies.
We hebben geweldige jaren beleefd de laatste 9 a 10 jaar in het zondagvoetbal, alleen was dit seizoen dramatisch te noemen
. Gelukkig kunnen we met opgeheven hoofd terugkijken en hebben ons uiteindelijk van de zesde klasse naar de vierde klasse kunnen opwerken. En door deze handhaving sluiten we het seizoen in steil af door deze grandioze zege in de nacompetitie.

JO19 VERLIEST MET 4-5 VAN “s-GRAVELAND JO19 2

ASV”65 was afgelopen donderdagavond de bovenliggende partij en kwam via Bram Schouten en Jordi Souverijn op een 2-0 voorsprong.
Dit was ook de ruststand en had zeker hoger uit moeten vallen voor de Ankeveners.
Na de rust werd er door de tegenstander competitievervalsing toegepast door spelers van de JO19 1 in te brengen, terwijl de spelers van het eigen team langs de kant mochten toekijken.

Dit getuigt niet van sportiviteit. De JO 19 2 heeft op de nzaterdag af moeten zeggen aangezien zij geen representatief elftal op de been konden brengen en hebben verzocht deze wedstrijd doordeweeks te spelen.
Het is blijkbaar nogal ernstig om van ASV”65 te verliezen en dan in de rust het hele elftal om te moeten gooien is op zijn zachts gezegd niet netjes.

Vorig seizoen is hetzelfde gebeurd en is zeer kwalijk te noemen. Uitendelijk werd het 2-3 voor de gasten en scoorde Koen Schouten uit een voorzet van broer Bram de 3-3.
Daarna werd het 3-5 en bepaalde Martijn Smits de eindstand op 4-5.
ASV”65 kan terugzien op een prima wedstrijd die normaliter dik gewonnen had geworden.