wedstrijdverslagen 3 en 4 december

Geplaatst 5 dec. 2016 00:00 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL MAAKT IN SLOTMINUUT GELIJK EN TOONT KARAKTER

Thuis tegen Waterwijk werd er met 3-3 gelijkgespeeld. Het was een terechte uitslag en een zeer gelijkopgaande wedstrijd.
In de 28ste minuut was het Stefano Holwijn die via een listig pass de opkomende Prince Decker in stelling bracht, die de 1-0 binnenschoot.

Vlak voor rust werd het 1-1. Na de thee liep Waterwijk enigszins geflatteerd en door persoonlijke foutjes van ASV”65 uit naar een 1-3 voorsprong.
Een kwartier voor tijd ging ASV”65 1 op 1 spelen en dat wierp zijn vruchten af.

Yoeri Tol maakte uit de draai een geweldig mooi doelpunt, dat zelfs de goed keepende goalie van Waterwijk teveel was en dat betekende de 2-3.
De Ankeveners gooiden er nog een schepje bovenop en er ontstonden kansen voor Sherrick Krind en Stefan van Grieken, maar de paal en de lat stonden de gelijkmaker in de weg.

In de slotminuut werd Yoeri Tol binnen de zestien neergeduwd en hij verzilverde zelf op fraaie wijze de toegekende penalty. Komende zondag wordt in en tegen Baarn de laatste competitiewedstrijd van dit jaar gespeeld.

JEUGD JO13 WINT MET 1-7 VAN ‘S-GRAVELAND JO13-3

Het werd een hele leuke wedstrijd met een schitterend resultaat. Doelpuntenmakers waren Jasper Kriek, Casper Denkers, Bart de Wilde, Daan Kreuning en Tim Walrave.