Wedstrijdverslagen 3 en 4 oktober 2015

Geplaatst 4 okt. 2015 11:18 door Hans Ankeveen   [ 5 okt. 2015 11:52 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL ZEGEVIERT MET 0-7 EN PAKT KOPPOSITIE

Met de bus naar Lelystad om tegen het laag geklasserde Batavia aan te treden.Tot de 20ste minuut ging het gelijk op daarna was het geen echte wedstrijd meer.
Een flitsende combinatie tussen Goedhart en Benjamin Tol bracht de watervlugge Dap in stelling en dat was de 0-1.Kort daarna gaf Elamdalahui een mooie pass op Prince Decker die de 0-2 snoeihard binnen pegelde.
Daarna scoorde Dap nog 2x(na asssists van Holwijn) en Holwijn 2x(na assists van Dap.
De opkomende linksback Benzema bepaalde de eindstand op Ruud Krolliaanse wijze via een fraaie rush en een koel schot op 0-7.

2E ELFTAL WINT IN ZINDEREND DUEL MET 4-5

Tim Holdinga scoorde na 5 minuten spel al de 0-1.
Daarna werd het 3-1 voor Waterwijk die de slordige foutjes achterin gelijk afstrafte.
Na rust kwam ASV”65 via B-junioor Bram Schouten op 3-3 via 2 fraaie goals.10 minuten voor tijd werd het 4-3,
 maar Bram Schouten scoorde zijn hattrick en vlak voor tijd was het Andrew Chaw die de eindstand op 4-5 bracht.
Veteraan Oscar Schouten haalde een voldoende.

VETERANEN VERLIEZEN

The good old greens speelden een goede wedstrijd tegen het sterke DRC uit Durgerdam.Captain Joost Botterman scoorde ongelukkig in eigen doel.
Kort na rust werd het 2-0.Er werd geknokt voor elke meter en bij vlagen goed gecounterd via Ragner Teitsma, Sander Schleiffert en Furdjel de Windt, doch het gulden schot ontbrak.
Goalie Melvin van der Aar speelde een puike partij.In de slotfase werd het licht geflatteerd nog 4-0.Al met al een verdiende nederlaag.

ZATERDAG 2 VERSLAAT OLYMPIA MET 3-2

Man of the match Yoeri Steenvoorden scoorde al snel in eigen doel,
 maar maakte zijn fout goed door via een fraaie actie de 1-1 te scoren.
Andrew Chaw maakte de 2-1 na een assist van Yoeri Steenvoorden.
Kisjes gaf een prima voorzet op Roy Holdinga die onhoudbaar tegendraads de 3-1 inkopte.

JEUGD C1 verliest geflatteerd met 5-0 van Almere.

E1  delft onderspit met 4-2 tegen Geinburgia,

Doelpuntenmakers Steijn Cleijdesdale en Wessel Stutterheim.
Anick van Rijn was nog dichtbij een doelpunt en Romee de Jong, Mas Martens en Luc Verheijden verdedigden zeer kranig.