Wedstrijdverslagen 3 november 2018

Geplaatst 4 nov. 2018 10:14 door Hans Ankeveen   [ 25 mei 2019 10:17 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERLIEST KELDERDUEL MET 5-0

In Amersfoort werd er weliswaar geflatteerd maar toch flink verloren van de Posthoorn dat voorafgaand aan dit duel samen met ASV”65 op de onderste plaats stond.
De eerste helft ging gelijk op, maar door onnodige persoonlijke fouten ging men theedrinken met een 2-0 achterstand.
Voorin waren de Ankeveners in de tweede helft machteloos en uiteindelijk werd de eindstand 5-0.
We moeten eerlijk zijn en toegeven dat deze onnodige persoonlijke fouten die elke week weer de revue passeren wel degelijk met een tekort aan kwaliteit te maken hebben.

Hoofdtrainer Yoessef Bouali heeft een moeilijke taak momenteel om de motivatie erin te houden.
De selectie is jong, leergierig en enthousiast en er zit wel degelijk een stijgende lijn in het spel, doch op bepaalde essentiele momenten hebben de tegenstanders meer gogme en straffen de foutjes aan Ankeveense zijde efficient af.
Het heeft allemaal tijd nodig om tactisch te rijpen en op dit moment moet een ieder steun geven en positief blijven om uit dit dal te komen.

Vooraf heeft ASV”65 wel met dit scenario rekening gehouden dat het een moeilijk seizoen zou worden.
De rust behouden en proberen zaken te verbeteren is het enige wat er van hogerhand aan gedaan kan worden.
Heel Ankeveen snakt naar een zege en is voor het moraal hard nodig.

2E ELFTAL ZEGEVIERT MET 2-3 OVER “t GOOI

De mannen van Herman Blokker waren de eerste helft heer en meester. Fabian Blokker en Andrew Chau bepaalden de ruststand op 0-2.
In de tweede helft werd het een rommelig verhaal.

“t Gooi kon zelfs terugkomen tot 2-2 en dat was meer de verdienste van ASV”65 dan van de tegenstander.

Een penalty bracht uitkomst voor de Ankeveners en der bomber Hans Pos verzilverde dit buitenkansje beheerst.
Al met al wel een verdiende overwinning, maar het werd onnodig spannend gemaakt door de heren artiesten.