Wedstrijdverslagen 4 en 5 maart

Geplaatst 5 mrt. 2017 12:34 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 3-2 VAN KOPLOPER

In Amsterdam tegen Real Sranang zag men een goed uit de startblokken verschijnend ASV”65 dat al in de 11de minuut op voorsprong kwam via Sherrick Krind, die na een geweldige passeeractie op rechts alleen op de goalie afstevende en hem met een beauty van een stiftballetje verschalkte.
Daarna verzuimde dezelfde Sherrick Krind de bal af te geven, na weer een sublieme passeeractie ,op de vrijstaande Laurens van de Greft, doch ging voor eigen succes en faalde daarbij, wat hem niet in dank werd afgenomen.

Daarna was het Real Sranang wat met meer beleving ging spelen en de Ankeveners op felheid aftroefde.
Na een ongelukkige actie van Stefan van Grieken kregen de Amsterdammers een penalty en dat betekende de 1-1.
Daarna zakte ASV”65 even mentaal door het ijs en werd het in het veld erg onrustig.
Real Sranang profiteerde hier dankbaar van en kon nog voor rust uitlopen naar een 3-1 voorsprong.

Na rust een hardwerkend ASV”65 dat probeerde de tegenstander onder druk te zetten. Dit lukte niet echt, doch het spel van de Amsterdammers werd hierdoor wel ontregeld.
Toen Bizz Vernon Etnell na een goede assist van Sherrick Krind in de 77ste minuut de 3-2 koel binnenschoot brak er bij Real Sranang toch lichte paniek uit en hoopte men aan Ankeveense zijde nog op een gelijkspel.
Dit lukte helaas niet meer, hoewel het qua kansen wel had moeten gebeuren.

ASV”65 kan terugzien op een goede tweede helft, doch heeft de punten in het laatste halfuur van de eerste helft verspeeld. Benjamin Tol (gebelesseerd) en Jesse Molly(schorsing) werden node gemist.

JO17 BLIJFT KOPLOPER NA EEN 4-4 GELIJKSPEL TEGEN CONCURRENT NVC

Deze topper leverde geen winnaar op en de eindstand was ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
NVC kwam op een 0-1 voorsprong, waarna Oscar de Wit via een been van de tegenstander de 1-1 liet aantekenen.
Daarna liep NVC uit naar een 1-3 voorsprong. Na de thee een drukzettend en zeer gedreven ASV”65 dat NVC de hoek in dreef en zij kwamen er niet echt meer uit.

Het werd 2-3 door een eigen doelpunt  en Finn Heystee maakte de verdiende gelijkmaker, uit een corner van Koen Schouten.
NVC kwam op een 3-4 voorsprong, maar vlak voor tijd werd het 4-4 door de goed spelende Koen Schouten.
Daarna nog kansen voor beide teams op de overwinning, maar er werd niet meer gescoord.