wedstrijdverslagen 4 en 5 november 2017

Geplaatst 5 nov. 2017 11:07 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL HARD ONDERUIT MET 6-1

In en tegen Achterveld werd er slap en daardoor onzuiver gespeeld.
Het stugge en hardwerkende Achterveld nam na een half uur de leiding.
Vlak voor rust werd het 1-1 na een goede voorzet van Laurens van de Greft op de goed inkoppende Stefan van Grieken.
ASV”65 leek door te drukken, maar gaf eigenlijk in de laatste 3 minuten van de eerste helft de westrijd weg door twee onbenullige verdedigingsfouten, waardoor Achterveld de ruststand op 3-1 kon bepalen.

Na rust probeerden de Ankeveners druk te zetten om de aansluitingstreffer te forceren, maar al snel was de wedstrijd echt gespeeld toen in de 49ste minuut de 4-1 viel.
Daarna zong men de tijd uit en scoorde Achtertveld nog twee keer.

JO19 ZEGEVIERT MET 14=1

Hekkesluiter Zuidvogels werd volledig van de mat gespeeld, waardoor er geen spanning in de wedstrijd zat.
Het klasseverschil was te groot en de ruststand was dan ook al 5-1.
Het sierde de Ankeveners dat zij rust probeerden de score zo hoog mogelijk op te voeren en door te gaan tot het uiterste.
Want men moest ergens hun motivatie uithalen.

Doelpuntenmakers waren Bram Schouten 3x, Michel Heus 3x, Martijn Smits 2x, Koen Schouten 2x, Morris Broeke, Rico Souverijn, Julian Bouius en Camiel Hiddenga.

ZATERDAG 2 VERSPEELT KOPPOSITIE EN VERLIEST MET 1-3 VAN LOOSDRECHT

Tegen het niet echt hoog geklasseerde Loosdrecht werd er onnodig  verloren.
De ruststand was 0-1 en in de tweede helft werd het zelfs 0-3.
Vlak voor tijd redde Fabian Blokker de Ankeveense eer. Uithuilen en donderdag weer scherp trainen.