wedstrijdverslagen 4 en 5 oktober

Geplaatst 5 okt. 2014 13:34 door Hans Ankeveen   [ 29 okt. 2014 08:45 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERSLAAT AMSVORDE MET 2-6

In Amersfoort werd er dik verdiend gewonnen en was de uitslag beslist niet geflatteerd.
Door dit resultaat rukt de equipe van Yoessef Bouali op naar de 7e plaats en nestelt zich in de middenmoot. Na 3 minuten was het Yoeri Tol die na een goede assist van broer Benjamin de 0-1 binnenschoot.In de 12e muniuut was het Prince Decker die van achteruit door het centrum geweldig werd aangespeeld door uitblinker Jesse Molly en koel de Ankeveners op een 0-2 zette.
Daarna stokte het even bij ASV"65 en liet men het feller spelende Amsvorde terugkomen in de wedstrijd en door geblunder achterin werd het 1-2.
Na rust in de 46e minuut was het Yoeri Steenvoorden die na een voorzet van Prince Decker de stand op 3-1 bracht.Veel kansen op de 1-4, doch het werd 2-3 na wederom te slap verdedigen achterin. Gelukkig was het Prince Decker die een minuut later de 2-4 via een fraaie soloactie liet aantekenen.
De 5-2 kwam op naam van Yoeri Tol na een assist van Prince Decker.
De sterk ingevallen Bernio Dap die met zijn snelheid keer op keer gevaarlijk via de flanken doorkwam stelde Yoeri Steenvoorden in staat om de eindstand op 2-6 te brengen.

2E ELFTAL OVERTUIGT MET EEN 0-4 OVERWINNING OP NEDERHORST 3

Een goed combinerend en energiek ASV'65 legde zijn tegenstander 90 minuten zijn wil op. Sergio Claver bracht de uitblinkende Fabian Blokker zeer fraai in stelling, doch het bleef 0-0, zo ook toen Fabian Blokker een geweldige voorzet losliet op de sterk spelende Robert van de Heuvel die de buitenkant van de paal raakte.
In de 24e minuut was het dan eindelijk raak via een strak schot van de voet van Fabian Blokker.Kort na rust was het Robert van de Heuvel die zeer fraai een evenzo fraaie voorzet van fabian Blokker wist te verzilveren, een beauty.Mooie voorzetten volgden nog van Olivier Tol ondermeer op Yordi Blokker die het geluk niet aan zijn zijde had.
Het was uiteindelijk voorstopper Claerence Koorndijk die via een droog en zuiver schot na een breedteballetje van Robert van de heuvel de 0-3 tegen de touwen joeg.Vlak voor tijd was het Andrew Chaw die zich uit de draai mooi vrijspeelde en de goalie het nakijken gaf en dat was 0-4.
Een mooie opsteker voor leider Theo Blokker en is zijn team medekoploper geworden.

GOOD OLD GREENS LEGGEN HET MET 7-2 AF TEGEN ALMERE

Het was Geurt Holdinga die na aanhoudend mekkeren op de leiding al na 5 minuten het veld met rood moest verlaten.
Almere was combinerend beter en zeker met 11 tegen 10. Joost Botterman veroorzaakte via een sliding nog een penalty.
Het was aan goed keeperswerk van Edwin Hilhorst te danken dat de ruststand slechts 2-0 was.
Ook goalgetter Marco van de Berg moest 10 minuten naar de kant en zo werd het 11 tegen 9 en liep Almere uit naar  5-0.

Uiteindelijk werd het 7-2 en de Ankeveense treffers werden gemaakt door de goed spelende Marco de Vries. Opvallend was het sterke spel van Sander Schleiffert.

JEUGD C1G VERLIEST MET 0-8 VAN ZUIDVOGELS C6

Het team van Ab Splinter begon vanwege een paar blessures gehandicapt aan de wedstrijd en al snel bleek de tegenstander een maatje te groot, hetgeen in een 0-7 ruststand resulteerde.
Na rust door wat omzettingen een ander spelbeeld, waardoor de Ankeveners nog enkele kansen kregen, doch niet wisten te scoren.

Een compliment aan dit team wat de koppies niet liet hangen en in de 2e helft sterk terugkwam en er een leuke wedstrijd van maakte.Eindstand 0-8.

D1 WINT MET 16-1 VAN SDO D5

Evenals vorige week werd er weer met overmacht gewonnen.
Doelpuntenmakers waren Seth Romviel 5x---Pax Verheyen 3x---Joep van Rijn 3x---Danny Schouten 3x---Ignas GUdinovic 1x en een eigen doelpunt van de Bussummers.

Man of the match was Seth Romviel

F1 VERLIEST MET 2-4 VAN ''T GOOI F5

De teams waren aardig aan elkaar gewaagd.
Antoon Boomgaard bediende met een mooie pass Patrikas Gudinovic en gaf de goalie het nakijken.
In dezelfde minuut werd het 1-1.Vlak voor rust werd het 1-2. ASV"65 deed er een schepje bovenop en het was.
Mas Martens die de mooiste goal van de dag en de gelijkmaker maakte.Van zo"n 15 meter schoot hij diagonaal onhoudbaar in de kruising.Beide teams gingen voor de winst en de Ankeveners leken de drie punten binnen te gaan slepen, doch het was de tegenstander die ze een lesje in afmaken gaf.
 man of the match was Patrikas Gudinovic.

Met vriendelijke groet,