Wedstrijdverslagen 6 december 2015

Geplaatst 6 dec. 2015 10:29 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:32 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST MET 0-4

ASV”65 leverde in tegenstelling tot vorige week veel strijd en het eerste halfuur was het ook de bovenliggende partij, al werden de kansen zoals zo vaak niet benut.
In de 28e minuut kwam Faja Lobi op een 0-1 voorsprong uit een penalty  en daarbij kreeg El Hamdaloui een rode kaart.Met 10 man bleven de Ankeveners aandringen en lieten zich niet ontmoedigen.

Na de rust wederom een hardwerkend en drukkend ASV”65, echter de koelbloedigheid om te scoren was er niet.De goed spelende Sherrick Krind kreeg nog de beste kans op de gelijkmaker.Faja lobi dat bij vlagen zeer goed positiespel op de mat legde kreeg hierdoor steeds meer en meer ruimte en in de 62e minuut werd een counter voortreffelijk uitgespeeld en dat was de nekslag.

Een compliment mag gegeven worden aan the boys van Yoessef Bouali die bleven knokken, al zag je vanaf de kant dat het op dat moment tegen beter weten in was.Uiteindelijk liepen de Utrechters na o.a. wederom een penalty na hands van Farred Benzema, die ook met rood kon gaan douchen, uit na een wat geflatteerde 0-4 overwinning.

De koppositie wordt nu overgenomen door Faja Lobi, terwijl Amsvorde en AS”80 er in theorie er nu het beste voor staan. Voorlopig staat ASV”65 op een tweede plaats en dat is weer even wennen, doch intern heerst er rust en is er veel vertrouwen in deze spelersgroep.

2E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK

Thuis tegen Olympia”25 kwamen de Ankeveners in de 27e minuut op een 1-0 voorsprong via de gretige Jesaja Jungerman.Vlak voor rust kwamen de Hilversummers langszij.

Na rust een zeer rommelig spelbeeld.Optisch gezien was ASV”65 sterker, doch de counters van Olympia”25 waren niet van gevaar ontbloot.In de 58e minuut werd het dan ook 1-2.Het werd pompen of verzuipen.

Fabian Blokker kreeg een mooie kans , maar zag zijn inzet richting Jan de Kwanthof hoog over gaan. In de 88e minuut was het dezelfde Fabian die een prima voorzet losliet op de sterk spelende veteraan Sander Schleiffert die onhoudbaar de verdiende gelijkmaker tegen de touwen kopte.

The good old greens waren vrij en daardoor kon het team van Niki en Theo Blokker gebruik maken van de routine van Marco van de Berg, Rene van Houten en Sander Schleiffert.Alle drie speelden ze een puike en solide partij en werd Sander Schleiffert man of the match.