Wedstrijdverslagen 6 oktober 2018

Geplaatst 7 okt. 2018 11:02 door Hans Ankeveen   [ 7 okt. 2018 11:14 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 6-2 VAN AS’80

In Almere speelden de Ankeveners een niet al te beste eerste helft.
Mede door persoonlijke foutjes was het al rap 2-0.
Yamil Loyali scoorde de aamsluitingstreffer, maar kort voor rust liep AS”80 geflatteerd uit naar een 5-1 voorsprong
. Wederom was het Yamil Loyali die via een prachtig afstandsschot de ruststand op 5-2 bracht.

De wedstrijd was dus eigenlijk al gespeeld.
Na de rust werkte ASV”65 heel hard om een verdere afstraffing te voorkomen en kwam daarbij tot acceptabel veldspel.
Mathijs van “t Riet gaf een prima voorzet op de inkomende Patrick Van Voorst, maar zag zijn inzet rakelings over gaan.
Even later was het Rowan Kloosterman die vanuit een vrije trap net  naast schoot, terwijl de Almeerse goalie stijf genageld aan de grond het nakijken had.

Het geluk om 5-3 te maken ontbrak helaas. Vlak voor tijd werd het nog 6-2.
De inzet en het vertoonde veldspel in de tweede helft zorgden ervoor dat de mannen van Yoessef Bouali met een positief gevoel het veld verlieten.

2E ELFTAL VERLIEST MET 3-0 VAN “S-GRAVELAND

De mannen van coach Herman Blokker hebben afgelopen zaterdag in en tegen ‘s-Graveland een slechte prestatie neergezet.
Ze waren vermoedelijk door het feestgedruis in Ankeveen niet helemaal bij de les, waardoor ze een onnodige nederlaag leden.
Een streep door de rekening. Volgens de coach was de nederlaag meer de verdienste van ASV”65 dan van de thuisclub.

Dick Blom                                                                        AnkeveenseSportVereniging