Wedstrijdverslagen 7 en 8 november

Geplaatst 8 nov. 2015 12:35 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:31 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK.

De eerste helft was de thuisploeg Sporting Almere veel scherper in de duels en speelde met meer beleving dan ASV”65.Verdiend namen zij ook een 1-0 voorsprong, nadat goalie Gregory Hellings onnodig door het midden uitverdedigde i.p.v. de bal over ze zijlijn te jassen.

De Ankeveners mochten zelfs nog hun handen dicht knijpen dat ze met deze stand konden gaan rusten.
Na rust een ander spelbeeld en een beter en dominerend ASV”65 dat naar hartelust combineerde en de tegenstander sloopte.   Er ontstonden vele kansen om de gelijkmaker te produceren, doch het was pas in de 73e minuut  toen Prince Decker een prima voorzet losliet die door een verdediger van Sporting Almere met de borst in eigen doel werd gewerkt.

Even later was het wederom Decker die een panklaar de bal op het hoofd van de sterk spelende Stefano Holwijn lag en dat betekende de 1-2.De goed ingevallen Sherick Krind speelde op links 3 man uit en gaf een voorzet op de inkomende Holwijn, maar nu liet hij de bijna niet te missen kans op 1-3 liggen.

De tegenstander moest na een rode kaart de laatste minuten met 10 man verder.Het wachten was op het Ankeveense genadeschot, doch dit bleef uit en het was uiteindelijk in de laatste minuut dat Sporting Almere langzij kwam.

Te lief en te makkelijk verdedigen en niet met hart willen strijden om de 1-2 vast te houden waren hier debet aan. De 2-1 voorsprong mag je in de slotfase nooit meer weggeven en zeker niet tregen 10 man.

ASV”65 staat nu 3 punten voor op de nr. 2  Faja Lobi dat won en 5 op BFC en APWC die beiden verloren.Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Amsvorde dat 6e staat op 6 punten achterstand.

VETERANEN SPELEN MET 4-4 GELIJK IN ZINDEREND DUEL TEGEN TOS ACTIEF

The good old greens met captain Joost Botterman als gelegenheidsgoalie keken al na 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan.Botterman die een paar keer miraculeus redde hield de schade beperkt.

Marco van de Berg was weer niet te houden en bracht de russtand op 2-2 via fraaie doelpunten en een assist van Ragner Teitsma.Dezelfde Teitsma scoorde zeer listig de 2-3, doch nadat Tos Actief de druk opvoerde bogen zij de stand om naar een 4-3 voorsprong.

Wederom was het Marco van de Berg die vlak voor tijd via een geweldig schot in de kruising de verdiende 4-4 binnen pegelde.Wim Reymerink speelde na wat blessureleed weer een puike partij.