Wedstrijd verslagen 7 en 8 oktober

Geplaatst 8 okt. 2017 23:26 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERSLAAT TOG MET 5=0

Na twee nederlagen was er nu eindelijk een dikverdiende overwinning voor het team van Yoessef Bouali.
Er werd keihard gewerkt en er stond ondanks enige blessures een echt team op het veld.
De mannen van onze zaterdag 2 waren wederom bereid om het tekort aan selectie-spelers op te vangen.

Dit getuigt van een juiste clubbeleving, waarvoor dank. De rust brak aan met een 2-0 voorsprong.
Goalie Fabian Blokker keepte zeer goed en zo kon ASV:65 de hele wedstrijd de nul houden.
Opmerkelijk was het goede spel van Giorgio van Sijpenhoff die na jaren afwezigheid zijn rentree weer maakte.
Uiteindelijk liepen de Ankeveners eenvoudig uit naar een 5-0 eindstand. Een goede dag voor het moraal.
Doelpuntenmakers waren Sherrick Krind 2x, Yoeri Tol.Yamil en Stefano Holwijn.

JO19 ZEGEVIERT OVER VICTORIA MET 1-0

ASV”65 en Victoria maakten er een spannende wedstrijd van.
Beide teams probeerden  verzorgd voetbal op de mat te leggen, hetgeen bij vlagen aardig lukte.
Toch werd het een verdiende overwinning voor onze jongens, aangezien er met veel inzet gespeeld werd en zo de overwinning afgedwongen werd.

Jeffrey Vierhout maakte in de eerste helft het enige doelpunt. Zo werd de nare bijsmaak van de nederlaag tegen NVC weggespoeld en zijn er nu 6 punten uit 3 wedstrijden behaald.

ZATERDAG 2 WINT MET 1-0 VAN CSW

Mika Kisjes scoorde voor de Ankeveners en zo zijn er nu 7 punten uit 3 wedstrijden behaald.
Dit team zit momenteel in een sportieve flow en is goed bezig.