Wedstrijdverslagen 8 en 9 april

Geplaatst 9 apr. 2017 11:46 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 1-4 VAN TABA

ASV”65 speelde veel te slap en zonder overtuiging en kwam al snel op een 0-1 achterstand.
Goed storend werk in de 24e minuut van Stefan van Grieken die hierdoor Emmanuel Obeng in een kansrijke positie bracht waaruit hij de 1-1 via een strakke schuiver kon scoren.

Taba kwam vlak voor rust door een frommelgoal op 1-2.
Na rust probeerden de Ankeveners de bakens te verzetten, maar al snel kwam Taba op 1-3 en liep zelfs uit naar 1-4.
ASV”65 speelde net als het weer veel te zomers en veel te gelaten. Zij waren in gedachten bij een strandwandeling en een biertje in Zandvoort en straalden totaal geen beleving uit als ploeg.

Mentaal moet er hard gewerkt worden om het tij nog te keren, anders dreigt zelfs het degradatiespook, danwel de nacompetitie.
Yoessef Bouali en Dick Blom gaan nu plan B uit de kast trekken de laatste 4 wedstrijden om dit te voorkomen.

JO19 VERLIEST MET 3-0 VAN HERTHA

Het team van Hans Rook speelde een slechte eerste helft en stond met de rust al met 0-3 achter.
De donderspeech in de rust hielp goed, want na rust waren de Ankeveners de bovenliggende partij en kregen ook kansen, maar het beetje geluk ontbrak.

Mathijs van de Riet schoot nog op de lat, maar het bleef 0-3. Een compliment voor de tweede helft is zeker op zijn plaats.
Een goed leermoment voor the boys om te beseffen dat de wedstrijd al bij de eerste minuut begint en dat dan de drie punten in Ankeveen hadden kunnen blijven.

JO13 WINT MET 9-4 VAN ALTIUS