Wedstrijdverslagen 8 en 9 oktober

Geplaatst 9 okt. 2016 16:01 door Hans Ankeveen   [ 29 okt. 2016 07:12 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERSLAAT GEUZEN MIDDENMEER MET 3-2

In de 6de minuut scoorde Prince Decker via een prachtige lob van 35 meter de 1-0. De Amsterdammers drongen daarna sterk aan en probeerden continu op een opportunistische wijze met 4 spitsen te spelen, waar de Ankeveners even tactisch aan moesten wennen.
Gregory Hellings keepte geweldig en hield zijn ploeg tot diep in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. In de 39ste minuut was het Sherrick Krind die een prima voorzet losliet op Prince Decker die de 2-0 inkopte.

Na rust hetzelfde spelbeeld en de Ankeveners verloren teveel hun duels en in de 62ste minuut werd het 1-2, waardoor de spanning terugkwam in de wedstrijd.

Een snoeihard genomen vrijetrap van Yoeri Tol werd even later losgelaten door de Amsterdamse goalie en uit de rebound scoorde de alerte Benjamin Tol de 1-3.
Daarna werd het een open wedstrijd en hadden Onasis Gyamfi en Biz Nonrev behoorlijke kansen om de trekker over te halen, maar de scherpte daarvoor ontbrak. In de voorlaatste minuut werd het nog 3-2 en het Real Sranang-syndroom dook weer op, maar gelukkig trokken de Ankeveners deze wedstrijd wel over de streep en gaven het niet meer weg.

Als er kermis is in het dorp wordt er altijd gewonnen.

2E ELFTAL DELFT ONDERSPIT TEGEN FIT

Kansen waren er voor Biz Nonrev en Lidiano Goedhart om de Ankeveners op voorsprong te zetten, maar helaas werd er niet gescoord, want dan hadden we vermoedelijk een heel andere wedstrijd gekregen.
Vlak voor rust keek ASV”65 tegen een 0-1 achterstand aan.
De goed spelende Giorgio van Sijpenhoff schoot regelmatig van afstand, maar het beetje geluk ontbrak. In de tweede helft gaven de Ankeveners veel ruimte weg, waardoor Fit regelmatig gevaarlijk kon counteren, maar Mike Vonk keepte een puike partij, maar kan niet voorkomen dat er vanaf zo”n 40 meter de 0-2 werd gescoord, een ware beauty.

Mike stopte ook nog een penalty.

VETERANEN VERLIEZEN MET 7-3 VAN FC ALMERE

Met de rust was het reeds 4-0. Marco van de Berg scoorde 2x, na goede assists van uitblinker Sander schleiffert.
Marcel Veenman maakte na goed doorzetten de 3-5. In de laatste minuten drongen the good old greens sterk aan, maar het was FC Almere dat nog 2 keer scoorde, zij het wat gelukkig. Melvin van der Aar keepte een sterke wedstrijd.

JO18 WALST NA RUST OVER HOOGLANDERVEEN HEEN

Het werd de derde overwinning op rij voor het team van Hans Rook.
Hooglanderveen kwam nog wel op een 1-0 voorsprong.

Vlak voor rust werd Camiel Hiddenga binnen de zestien gevloerd en uit de toegekende penalty scoorde Jordi Souverijn bekwaam de 1-1.

Na rust scoorde Julian Bouius een ware hattrick, ondermeer uit een strakke pass van Camiel Hiddenga en uit een corner van Jordi Souverijn.