Wedstrijdverslagen 8 September.

Geplaatst 9 sep. 2018 02:22 door Hans Ankeveen
1E  ELFTAL OVERKLAST DOOR FC HILVERSUM
Vriendschappelijk is er tegen OSO gespeeld en werd er mer 1-2 verloren.
Vorige week was er de eerste bekerwedstrijd uit in Amsterdam tegen Overamstel welke met 6-0 verloren werd.
De eerste helft konden de Ankeveners de tegenstander nog wel bijbenen en brak de rust met 2-0 aan.
Na rust liep Overamstel freewheelend uit naar 6-0. Afgelopen zaterdag werd de tweede wedstrijd voor de beker gespeeld thuis tegen FC Hilversum.

De gasten waren duidelijk twee maatjes te groot en de rust brak aan met 0-4.
Na rust werd het krachtsverschil nog groter aangezien ASV”65 alleen maar hard kon werken om de tegenstander niet te laten scoren, hetgeen veel energie vergde en uiteindelijk was de pijp 20 minuten voor het einde  conditioneel leeg.
Plus daarbij het feit dat men in de defensie vrijwel zonder rugdekking speelde, hetgeen tegen zo”n tegenstander dodelijk is.
Hilversum bleef gedisciplineerd spelen en kwam uiteindelijk tot een monsterscore van 1-14. Bram Schouten redde de eer voor de Ankeveners na een wereldpass van Rowan Kloosterman en scoorde de 1-7.

Uit een evenmooie dieptepass van Rowan kon Luuk Hilhorst vernietigend uithalen, doch zijn fantastisch schot spatte  uiteen op de lat, tot grote vreugde van de Hilversumse goalie, die genageld stond en er alleen maar naar kon kijken, anders had het 2-9 geworden.
ASV”65 heeft een erg jonge ploeg dat voornamelijk bestaat uit spelers van de JO19 van vorig seizoen.
Er zijn twee nieuwkomers die overgekomen zijn van de s.v. “s-Graveland, zijnde Rowan Kloosterman en Patrick Van Voorst, welke beide aanwinsten zijn.
Dit seizoen zal een goede leerschool zijn voor de jonge selectie. Maar ze kunnen alleen maar beter en beter hierdoor worden.

Het is weliswaar een monsterscore geworden, maar FC Hilversum won vorige week ook al met 11-1 van FC Weesp en is geen graadmeter voor de competitie.
Er wordt momenteel twee keer per week goed en scherp getraind en de sfeer is optimaal.
We kijken reikhalzend uit naar de start van de leuke competitie waarin we zitten.

2E ELFTAL VERLIEST VRIENDSCHAPPELIJK VAN ZSGOWMS MET 1-4
De kersverse leider Herman Blokker trof een nog niet ingespeeld team aan, dat wel hard werkte maar nog geen potten kon breken tegen de Amsterdammers.
Er waren ook nog diverse spelers afwezig vanwege vakantie en andere leuke zaken.
ZSGOWMS kwam al snel op voorsprong, maar de schietgrage Fabian Blokker pegelde snoeihard de 1-1 binnen, na een fraaie assist van Morris Broeke.
De rust brak aan met  1-3 en hierna werd het een gelijkopgaande strijd waarbij beide teams nogal rommelig speelden. Uieindelijk werd het nog 1-4.