Wedstrijdverslagen 9 en 10 april 2016

Geplaatst 10 apr. 2016 12:52 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 07:00 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL BEHOUDT HOOP OP KAMPIOENSCHAP NA WINST MET 3-4 TEGEN AMSVORDE
De eerste helft speelde ASV”65 attractief en goed voetbal en was heer en meester.Met de rust was het al 0-3.Goalie Gregory Hellings stopte zoals hij dit reeds eerder deed dit seizoen een penalty bij een 0-2 voorsprong.
Na een 1-4 voorsprong maakten de Ankeveners het nog onnodig spannend door hun kansen niet meer te verzilveren en Amsvorde tot 3-4 terug te laten komen.
Doelpuntenmakers Yoeri Tol (penalty), Sherrick Krind, Benjamin Tol en Stefano Holwijn.Doordat AS”80 verloor en APWC won is de achterstand nu respectievelijk 3 en 5 punten.

In de wetenschap dat ASV”65 beide concurrenten nog gaat treffen en deze ook nog tegen elkaar moeten spelen gloort er weer een beetje hoop op de hoofdprijs binnen de Ankeveense gelederen, al zal het heel lastig worden. Er dienen dan gewoon 12 punten uit 4 wedstrijden behaald te worden, dan zou het zo maar kunnen gebeuren.

2E ELFTAL VERLIEST MET 4-3 VAN BUITENBOYS
Een ontgoochelde leider Theo Blokker na afloop die zijn mannen een 0-3 voorsprong zag nemen via doelpunten van captain Andrew Chau(penalty) en Luuk Hilhorst 2x. Toch nog met 4-3 de wedstrijd verliezen geeft te denken en is een slechte zaak. Komende zondag gewoon weer revanche nemen.

Aan goalie en B-junioor Berend van de Bunt heeft het zeker niet gelegen, want hij kan terugkijken op een goede wedstrijd.

VETERANEN VERLIEZEN MET 7-4 VAN KISMETH
The good old greens zijn hun ongeslagen status in 2016 kwijt. Na een 3 en 4-2 achterstand liep een subliem combinerend Kismeth uit naar 7-2 en konden de mannen van Joost Botterman uiteindelijk nog terugkomen tot 7-4.

Doelpuntenmakers Marc van de Pol,Furdjel de Windt 2x en Sander Schleiffert.Deze sportieve wedstrijd kreeg een vervolg door een heerlijke derde helft met hindoestaanse kipbroodjes, bier en gezellige gatheren.