Wedstrijdverslagen 17 en 18 oktober 2015

Geplaatst 18 okt. 2015 13:23 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:00 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL FIER ALLEEN AAN DE KOP

In en tegen Baarn werd er met 1-4 gewonnen.
De Ankeveners toonden hun supprematie pas in het laatste kwartier en liepen uit van 1-1 naar 1-4.
Prince Decker zette ASV”65 met een geweldig afstandsschot op voorsprong.
Kort daarna maakte de linkerspits van Baarn een wonderschone gelijkmaker.Baarn bleef lang in de wedstrijd, maar toen Laurens van de Greft in de 76e minuut na een mooie passeeractie de inkomende Stefano Holwijn bediende waardoor het 1-2 werd brak het verzet van de hardwerkende thuisploeg.  Daarna een mooie voorzet van Bernio Dap op Benjamin Tol die diagonaal onhoudbaar de 1-3 binnenschoot.Prince Decker stuurde met een wereldpass Bernio Dap de diepte in die met zijn persoonlijke klasse de eindstand op 1-4 bracht.

Volgende week is ons vlaggenschip vrij en daarna wacht thuis op 1 november a.s. de kraker tegen BFC.Beide ploegen kunnen bij winst de periodetitel pakken.
De bezetting op het middenveld zal dan beter verzorgd dienen te worden, anders voorspel ik een nederlaag.
Bijna alle afvallende bal was voor Baarn en dat kan echt niet gebeuren tegen BFC,
want zij hebben wel de kwaliteiten om dit genadeloos af te straffen.

2E ELFTAL WINT MET 1-3 VAN BFC

ASV”65 domineerde de gehele wedstrijd doch er werd niet voldoende gecombineerd om de tegenstander stuk te spelen.
Teveel lopen met de bal en teveel individuele acties waren typerend vvor het team van leider Niki.Kevin Jungermann scoorde fraai de 0-1, na goed voorbereidend werk van ondermeer Ronald Lindenberg, hetgeen ook de ruststand was al had Andrew Chau op de lat en Jesaja Jungermann op de paal geschoten.Kort na rust was het Jordi Blokker die vanuit een vrije trap de 0-2 liet aantekenen.

Daarna een geweldige pass van de goed keepende Fabian Blokker op Tim Holdinga, die zeer fraai Jordi Blokker de diepte instuurde om vervolgens voor te zetten op Andrew Chaw die koel de 0-3 binnentikte.
Daarna werd het rommelig en praatje pot en werd het uiteindelijk slechts 1-3.

VETERANEN VERLIEZEN MET 4-1

Tegen VVGA stonden the good old greens met de rust al met 3-0 achter.Captain Joost botterman had weer zijn van richting veranderd momentje waardoor het 1-0 werd.
Goalie Melvin van der Aar was sterk in de lucht, doch hij had moeite met lage rolletjes in de hoek.
Na rust redde Sander Schleiffert de eer na een strakke assist van Marc Bouwman.

De sfeer na afloop was goed na een beter 2e helft.

ZATERDAG 2 WINT STREEKDERBY MET 3-2 VAN LOOSDRECHT

Doelpuntenmakers Luuk Hilhorst en de man in vorm Roy den Dolder 2x.
Fabian Degenkamp had nog een prima assist.
C1 wint met 4-3 van BFC C7.Danny Schouten scoorde 2 prachtige doelpunten.

Max Walrave die speelde als mid mid scoorde eveneens en ook Tydo de Jong gaf zijn visitekaartje af met een prima treffer.