Wedstrijdverslag zaterdag 15 September

Geplaatst 16 sep. 2018 08:33 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST GEFLATTEERD MET 0-4 VAN FC WEESP
Afgelopen zaterdag stond het bekerduel tussen ASV’65 en F.C. Weesp op het programma.
Na de nederlaag van het vorige duel was er geen mogelijkheid meer voor de Ankeveners om verder te komen in het bekerkampioenschap.
Er was dus ruimte om tactisch het een en ander uit te proberen..
In de eerste helft werd er  goed gevoetbald en creëerde ASV”65 diverse kansen die helaas niet binnen gewerkt werden.

De  rust brak aan met een  0-1 voorsprong voor de gasten uit Weesp.
Na de rust begonnen beide teams fanatiek aan het vervolg van de wedstrijd, echter na een verschuiving in de opstelling,waardoor libero Rowan Kloosterman  naar het middenveld moest verhuizen, werd men achterin kwetsbaarder.
En door de optredende vermoeidheid aan Ankeveense zijde kreeg de tegenpartij enkele kansen die zij goed benutten, waardoor de eindstand werd bepaald op 0-4.

Mede te danken aan een aantal zeer knappe reddingen van de Ankeveense keeper, Rico Souverijn, bleef het hierbij.
Helaas was er in de tweede helft geen stootkracht voorin en kwamen er ook geen kansen en zat een tegendoelpunt er niet meer in.
  Er zit een duidelijke stijgende lijn in het voetbal van het jonge team wat hoop geeft op leuk voetbal in het komende competitie seizoen.
Men moet alleen proberen wat langer de bal in de ploeg te houden. Aangezien er weinig rust aan de bal is wordt er te vaak en onnodig balverlies geleden.
Er zal conditioneel wellicht harder getraind moeten worden om ook het laatste half uur goed tegenstand te kunnen bieden.