Vrijwilliger


Veronique Stalenhoef

Geplaatst 9 jan. 2018 13:10 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Veronique Stalenhoef

Veronique is 46 jaar en woont samen met Pascal en hun dochters Siena van 15 en Noa van 12 in Kortenhoef. Siena handbalt sinds zij 6 is en Noa danst vanaf haar 5de. Vero is dol op koken en bakken en eten dus sporten blijft belangrijk! Sinds haar 20ste werk ze als grafisch vormgever bij verschillende reclamebureau’s. Dat vindt ze heel leuk werk wat ze nog lang hoopt te doen.

Vero is lid van de jeugdcommissie, is coach en fluit af en toe een wedstrijd. Binnen de jeugdcommissie is ze de coördinator van de Grote Clubactie. Ze is heel trots dat onze leden een prachtig bedrag hebben opgehaald: 1.159,20! Ze is coach van het team van Siena, samen met Yvonne. Vroeger heeft ze keeperstrainingen gegeven en verzorgde ze het weekjournaal.

Vanaf haar 6de heeft Veronique gehandbald. Vanwege zwangerschappen is ze er tussenuit geweest, maar ging het zo missen dat ze weer is gaan spelen. Vroeger heeft ze heel graag geschaatst, maar moest een keuze maken en deze viel natuurlijk op handballen. Momenteel handbalt ze niet meer vanwege rugklachten en is ze gaan tennissen.

Wij zijn heel blij dat Vero zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Vero vertelt…

‘Ik heb al die jaren dat ik zelf speelde veel gebruik van de vrijwilligers gemaakt en vind het belangrijk om ook een steentje bij te dragen. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om te handballen en zou er geen ASV zijn. Mijn hele leven speelt ASV een rol in mijn leven, mijn ouders waren altijd actief binnen de club, daardoor was ik ieder weekend te vinden op het terrein en ik zou het heel jammer vinden als er geen groen/wit meer in Ankeveen zou zijn.

Ik krijg veel enthousiasme van anderen terug. Blije gezichten van kinderen en een fijn gevoel dat je iets voor de gemeenschap kan betekenen.

Het mooie van ASV vind ik de vriendschappen die ontstaan en onderhouden worden. De club heeft naast een sportieve ook een sociale functie binnen Ankeveen. En ik ben blij daar een heel klein onderdeel van te zijn.

VERONIQUE BEDANKT!!


Nienke Visser

Geplaatst 11 dec. 2017 07:59 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Nienke Visser

Nienke is 22 jaar en woont in Eemnes. Ze speelt handbal in Dames 1 en studeert in Dronten Diergezondheid en Management. Daarnaast werkt ze op zaterdag bij Gebroeders van der Wardt, een dieren- en tuinspeciaalzaak.

Nienke zorgt er samen met Seline voor dat de leden van ASV maandelijks het ASV Sportnieuws via e-mail toegestuurd krijgen.

Nienke is erg sociaal en spontaan en houdt van mensen om zich heen. Daarbij heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door school, werk en vrijwilligerswerk is ze bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Een valkuil van Nienke is dat ze zich gemakkelijk wegcijfert.

Naast handballen in Dames 1 rijdt ze paard en loopt ze regelmatig hard. Paardrijden en handballen doet ze allebei al een jaar of 15.

Wij zijn heel blij dat Nienke zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Nienke vertelt…

‘Ik werd gevraagd om het sportnieuws over te nemen van Olga. Het leek mij wel leuk en interessant. Nu doe ik het nog steeds omdat ik het erg leuk vind om te doen. Je hebt veel contact met mensen van de club en op deze manier ben ik altijd goed op de hoogte van wat er binnen de club gebeurt!

Ik krijg veel waardering terug, ik vind het erg leuk als ik zie dat mensen het sportnieuws hebben gelezen en dat ik daar positieve reacties op krijg.

ASV is een hele gezellige vereniging met leuke en nuchtere leden. Doordat het een kleine vereniging is, is het ook erg persoonlijk en is iedereen dicht met elkaar verbonden.

NIENKE BEDANKT!!


Rosalie van Rijn

Geplaatst 13 nov. 2017 02:29 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Rosalie van Rijn

Rosalie is voor de meeste mensen gewoon Roos, is 26 jaar en woont al haar hele leven in Kortenhoef. Roos speelt in Dames 2 en is trainster van de jongste jeugd van ASV Handbal.

Roos zag anderhalf jaar geleden dat ASV Handbal al enige jaren geen mini’s meer had. Dat vond ze super zonde, de jeugd heeft immers de toekomst. Ze is toen om zich heen gaan vragen en wat bleek, er waren best een paar meisjes die wilden handballen. Ze is van start gegaan met een kleine groep, die is uitgegroeid tot 2 teams vol enthousiaste jongens en meisjes die elke donderdag met veel plezier komen trainen. En in het weekend mooie resultaten boeken.

Roos is creatief. Ze vindt het leuk om elke keer weer wat anders te verzinnen voor de training. Bijvoorbeeld in de zomer lekker met waterballonen en flessenhandbal leren mikken. Sinds ze zelf training geeft, krijgt ze nog meer respect voor Petra en Rob (haar trainers). Aangezien ze zelf een enorme kletskous is, moeten zij al die jaren behoorlijk wat geduld hebben gehad haha.

Naast haar vrijwilligerswerk als trainer bij ASV Handbal, is Roos actief als raadslid van de gemeente Wijdemeren.

Wij zijn heel blij dat Rosalie zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Roos vertelt…

‘ASV is een kleine maar onwijs gezellige club. Willen we dit zo houden zal iedereen zijn steentje bij moeten dragen. Dus ik ook!

Ik vind het super leuk om te zien dat de kids zoveel plezier hebben in het handballen. Daarnaast maken de kinderen vaak mijn weekend goed wanneer ik op zondagochtend een appje krijg dat ze gewonnen hebben als ik zelf niet kan komen kijken. Dat compenseert vaak mijn eigen verlies met het tweede.

ASV is een gezellige vereniging waar ik heen ga om lekker een potje te handballen.

Maar zeker net zo belangrijk om lekker te kletsen met mijn vriendinnen.

ROOS BEDANKT!!


Vrijwilliger - Annette de Jong

Geplaatst 3 okt. 2017 10:50 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Annette de Jong

Annette woont inmiddels alweer 22 jaar in Ankeveen. Ze is getrouwd met Marcel en heeft samen met hem 3 kinderen; Tydo, Sem en Romée. Alle drie hebben ze in het verleden bij ASV gevoetbald.

Ze is zelf nog actief geweest om het recreanten damesvoetbal binnen ASV van de grond te krijgen. Ze vindt zelf dat ze niet veel talent had, maar het was wel een hele leuke tijd. Jammer genoeg had het team geen draagvlak om door te kunnen gaan.

Op dit moment voetbalt alleen haar oudste zoon nog in het JO17 team. Haar dochter Romée is vorig jaar bij ASV gaan handballen. Ze heeft het reuze naar haar zin.

Met een kleine onderbreking van anderhalf jaar werkt ze met veel plezier alweer 17 jaar bij Sherpa als begeleidster op een woongroep voor met mensen met meervoudige beperkingen.

Annette is inmiddels al 5 jaar jeugdcoördinator van ASV voetbal en is hierdoor ook lid van het voetbalbestuur. Tot voor kort deelde ze deze taak samen met Monique Souverijn, die helaas onlangs is gestopt. Vanaf dit seizoen gaat Annette zich inzetten in de jeugdcommissie van ASV handbal.

Op school probeert ze ook zoveel mogelijk haar steentje bij te dragen als leesmoeder, wasmoeder, hulp tijdens activiteiten, rijmoeder waar nodig etc.

Op dit moment is ze zelf niet sportief bezig. In het verleden heeft ze wel diverse sporten beoefend zoals volleybal, voetbal, tennis, fitness en aqua joggen.

Wij zijn heel blij dat Annette zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Annette vertelt…

‘Ik vind het heel belangrijk om namens ons gezin een steentje bij te dragen aan onze dorpse clubs.

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeer zoveel mogelijk mijn woord na te komen.

ASV is een club die gedragen wordt door vrijwilligers. Ik ben me er de afgelopen jaren terdege bewust van geworden hoe belangrijk het is. Het liefst zou ik de taak voor ASV voetbal wel met meer mensen willen delen om zo ook de kwaliteit beter te kunnen ontwikkelen. Nieuwe frisse gedachten zijn zeer welkom.

Het is toch geweldig om te zien hoe onze sport accommodatie - zo prachtig middenin ons dorp gelegen - actief word gebruikt door alle leden.

Als de zon op zaterdagochtend tussen de bomen door komt en er een ooievaar nog even op het voetbalveld zijn winst probeert te behalen voordat de jeugdvoetballers het veld betreden, dat is toch de mooiste start van een sportieve dag.

Annette BEDANKT!!


Piet Ketelaar

Geplaatst 3 jul. 2017 11:48 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Piet Ketelaar  

Piet is 67 jaar en is geboren en getogen in Ankeveen. Piet is getrouwd met Corrie en heeft 2 dochters. Hij is 25 jaar actief geweest als voetballer. De oprichting van ASV '65 was voor hem de start van zijn voetbalcarrière in Ankeveen.

Piet is 45 jaar werkzaam geweest bij automobielbedrijven en is 5 jaar geleden met vroegpensioen gegaan. Dat was voor hem het moment op zich aan te sluiten bij het onderhoudsteam. 

In het klusteam zijn de taken van Piet:

- het egaliseren en rollen van de velden

- het aanbrengen van de lijnen

- in de herfst de boombladeren en takken verwijderen

- onkruid verwijderen

- velden sproeien bij droogte

Onze sport is om iedere week egale en vlakke velden met strakke, rechte en duidelijke lijnen neer te leggen.

Piet sport nog heel regelmatig. Hij wandelt 1 dag in de week ergens in Nederland, als het goed weer is, fietst hij op de racefiets of op de hybride fiets en zijn grootste passie is skiën; als het even kan dan liefst 2x per jaar .

Wij zijn heel blij dat Piet zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Piet vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik vind dat iedereen eigenlijk, indien mogelijk, een bijdrage moet leveren aan zijn leefomgeving.

Ik vind het jammer dat de animo bij de voetbalvereniging zo afgenomen is. Misschien moeten we eens kijken wat we daar aan kunnen doen.

(Sport)verenigingen zijn belangrijk in een klein dorp voor de reuring.

PIET BEDANKT!!


Yvonne van de Riet

Geplaatst 7 jun. 2017 00:04 door Secretaris Handbal   [ 7 jun. 2017 00:06 bijgewerkt ]

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Yvonne en Sara

Yvonne van de Riet  

Yvonne is 43 jaar en handbalt vanaf haar 5de. Ze woont in Ankeveen en heeft samen met Marc 2 kinderen; Sara van 14 jaar, zij handbalt in de C-jeugd, en Tijn van 11 jaar, hij voetbalt.

Ze is al bijna 9 jaar trainer/coach van het team van Sara, daarnaast is ze scheidsrechter. Een paar jaar geleden was Yvonne Penningmeester van ASV Handbal.

Op dit moment speelt ze handbal bij de recreanten. Tot circa 4 jaar geleden speelde ze nog bij de Dames senioren.

Yvonne is goed in sportief spelen, sportiviteit staat bij haar voorop. Als ze een tegenstander treft die onsportief is, kan ze haar ergernis (frustratie) moeilijk verbergen, daar is ze heel erg slecht in.

Yvonne zet zich al in voor ASV sinds ze haar scheidsrechters diploma haalde, zo'n 20 jaar geleden. Naast het vrijwilligerswerk bij ASV is Yvonne secretaris van de Ouderraad van de Joseph Lokinschool.

Wij zijn heel blij dat Yvonne zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Yvonne vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan, dat is iets wat ieder lid (of ouder van) moet beseffen. Iedereen kan zijn steentje bijdragen, van kantinedienst tot bestuurslid, alles is belangrijk!

Voor vrijwilligerswerk zou je dankbaarheid terug moeten krijgen, maar dat is niet altijd zo. Niet alle mensen zien het werk van een vrijwilliger of schatten dit op waarde. Maar ik doe het daar ook niet voor, ik doe het omdat ik vind dat het mijn plicht is.

Het mooie van ASV vind ik de saamhorigheid. Samen hebben we na al die jaren het toch maar mooi gered en zijn we er nog steeds, ondanks alle uitdagingen!

YVONNE BEDANKT!!


Vrijwilliger Wenda Velzeboer

Geplaatst 2 mei 2017 02:58 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Wenda Velzeboer

Wenda woont in Bussum en heeft 2 huisdieren als gezelschap; 2 konijnen. Helaas is ze op dit moment werkeloos. Ze zoek een baan in de administratieve hoek of als telefoniste. Dus als je een leuke baan voor Wenda weet....

Sinds haar 12e zit ze op voetbal. Ze is begonnen bij SDO (Bussum) daarna SC Muiden, ’s-Graveland, ASV ’65 (3 jaar), VVZ (Soest) en weer terug naar ’s-Graveland. Dit jaar is haar laatste jaar als voetbalster(keepster), ze hangt haar schoenen aan de wilgen na 34 jaar. Ook rijdt Wenda al 15 jaar paard bij de manege in Muiderberg en heeft ze gezaalvoetbald en geschaatst.

Op dit moment is Wenda secretaris van de ASV '65 Voetbal. Ze is daarnaast de rechterhand van de voorzitter, assisteert de penningmeester en is leidster van de Heren 1 op zondag. Wenda is begonnen in het bestuur als vertegenwoordiger van de damesafdeling.

De specialiteit van Wenda is 'dingen regelen'. Ze is geen haantje de voorste, maar komt zeker voor haar mening uit. Een stille harde werker. 

Wij zijn heel blij dat Wenda zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Wenda vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind en graag bezig ben. Nu ik werkeloos ben, heb ik graag iets om handen.

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening, als vraagt het soms iets te veel tijd.

Ik ben nu 5 jaar actief als vrijwilliger voor ASV en het geeft me veel positieve energie.

Het mooiste van ASV vind ik dat het een heerlijke kleine dorpsvereniging is met een geweldige uitstraling!

WENDA BEDANKT!!


Vrijwilliger Ab Splinter

Geplaatst 31 mrt. 2017 02:29 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Ab Splinter

Ab is een rasechte Ankevener. Hij is 54 jaar en heeft een dochter van 15; Percy. Ab heeft een eenmans metselbedrijf en woont in Ankeveen. Hij komt uit een echte ASV familie, zijn vader en moeder zien we nog regelmatig op de club en ook zijn 2 zussen en broer zijn echte ASV-ers. Zijn hobby’s zijn: lekker eten, op vakantie gaan, tv kijken, achter de bar staan, toch ook zijn werk en klaverjassen. Hij heeft al 30 jaar samen met nog 4 vrienden een klaverjasclub.

Ab doet nu alleen bardienst (AB TAP), maar heeft ook een paar jaar meegelopen in de onderhoudsploeg en is 3 jaar leider geweest van een gemengd voetbalteam. Hij heeft van zijn 7de tot zijn 35ste gevoetbald en getennist, maar zelf sporten gaat helaas niet meer vanwege knieproblemen. 

Naast zijn vrijwilligerswerk bij ASV is Ab actief bij de Dillewijn, de Sofa en - als er ijs is - bij de ijsclub.

Wij zijn heel blij dat Ab zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Ab vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind, maar ook omdat heel veel clubs niet kunnen draaien zonder vrijwilligers en dat veel evenementen niet van de grond komen zonder vrijwilligers. Daarom draag ik graag een steentje bij.

Het is fijn om waardering te krijgen voor wat je doet en als het dan af en toe een biertje oplevert, is dat mooi meegenomen.

Het mooie van ASV vind ik de gezelligheid. We hebben het als kleine vereniging toch redelijk goed voor elkaar. Het is goed om te zien dat de jeugdafdelingen van de Voetbal en de Handbal nog steeds toeloop hebben van nieuwe leden.'


AB BEDANKT!!

Vrijwilliger Marja Nijnuis

Geplaatst 5 mrt. 2017 01:26 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Marja Nijnuis

Marja is geboren in Groningen, moeder van 2 zonen en oma van 3 kleinkinderen. Ze is in 1988 van Oostwold naar Lelystad verhuisd en woont sinds 1994 in  Kortenhoef. Marja werkt sinds 1988 bij de NS waar ze verschillende banen heeft gehad, van hoofdconducteur tot assistent procesmanager. Nu is ze afdelings-secretaresse.

Ze is actief bij ASV'91 Petanque in de wedstrijd-commissie. Marja doet daarnaast vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem. Samen met haar man Jan is ze actief geweest bij verschillende instanties, waaronder de St Jacob stichting, Balans en bij de Reuma stichting. Haar huis staat open voor heel veel mensen, omdat zij het leuk vindt om mensen te helpen.

Voordat Marja in Ankeveen kwam spelen, speelde ze op 1 baan bij de Fuik met een poel van 16 Kortenhoevers en Ankeveners. De animo om af te spreken om te spelen werd minder. Samen met haar man Jan en Ric Degekamp is ze toernooitjes gaan spelen in Ankeveen. Ric en Marja zijn blijven hangen.

Aangezien ze een bezig bijtje is, wil ze graag helpen bij organiseren en plannen. Maar de hoofdreden is dat ze het een leuk spelletje vindt.

Daarnaast wil ze heel graag de vereniging helpen gezond te blijven.

Wij zijn heel blij dat Marja zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Marja vertelt…

‘Ik hoop dat wij als afdeling Petanque nog jaren door kunnen gaan, en ook dat wij weer wat meer leden krijgen om mee te spelen, want het is zo'n leuk spel voor jong en oud.

Het is niet zomaar een balletje gooien, maar met precisie weten te spelen, met tactische zetten en effect kunnen gooien. Dit kan iedereen leren om te doen. We hebben leden die je graag de kunst van het spel  willen leren.

Waar het mij omgaat is dat je gezellig met elkaar een spel speelt. Iedereen wil graag winnen maar dat kan ook met gezelligheid.

In de vereniging weet iedereen mijn motto "ik vind het spelletje zo leuk" en de gezelligheid maak je zelf.

Kom gezellig een keertje langs om te kijken of je het spel leuk vind. We spelen op donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Tot ziens tot op onze avond.

MARJA BEDANKT!!


Vrijwilliger Petra den Blanken

Geplaatst 7 feb. 2017 13:15 door Secretaris Handbal   [ 7 feb. 2017 13:18 bijgewerkt ]

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Petra den Blanken

Petra is getrouwd met Bertus en heeft 2 kinderen; Björn en Chantal. Ze woont in Kortenhoef, maar is opgegroeid in het mooie Ankeveen. Ze is actief bij ASV Handbal als wedstrijdsecretaris, bestuurslid, coach van Dames 1 en trainer van de B-Jeugd en de Senioren op de dinsdagavond. Daarnaast is ze ook nog verenigingsscheidsrechter; ze fluit wedstrijden van de jeugd en van Dames 2. In het verleden is ze ook voorzitter van de jeugdcommissie geweest. Een hele mooie lijst met vrijwilligersfuncties!

Petra is goed in het beter maken van speelsters en stimuleren van talenten met geduld en positief benaderen. Een minpuntje is dat ze zich tijdens de wedstrijden nog weleens laat gaan tegen de scheidsrechters.

Naast haar vrijwilligersfuncties voor ASV Handbal handbalt Petra zelf bij de dames recreanten als keepster en ook de laatste tijd bij bij Dames 1. Tevens wandelt, fietst en schaatst ze regelmatig.

Wij zijn heel blij dat Petra zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Petra vertelt…

‘Ik vind het belangrijk dat ASV Handbal behouden blijft voor Ankeveen. Daar zet ik me voor 100% voor in.

Ik ben al heel lang vrijwilliger bij ASV. Als vrijwilliger hoef je niet op complimentjes te rekenen, maar het is wel fijn om waardering van de leden en van het bestuur te krijgen, en te zien dat jouw inzet ergens aan bijdraagt.  

Het mooie van onze vereniging vind ik dat een kleine club als ASV al zoveel jaar (65!) het handbalspel in Ankeveen groot houdt door de inzet van al onze vrijwilligers. 

PETRA BEDANKT!!


1-10 of 14