Vrijwilliger


Puk Loggen

Geplaatst 16 mrt. 2021 05:39 door Secretaris Handbal   [ 16 mrt. 2021 06:58 bijgewerkt ]VRIJWILLIGER
in de picture .......

Puk Loggen

Mijn naam is Puk Loggen en ik ben 24 jaar oud. Ik woon inmiddels al meer dan 15 jaar in Ankeveen samen met mijn ouders en oudere broer. Verder ben ik werkzaam in de bouw als betonreparateur.

Daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool en ben binnen de club fanatiek bezig als voetballer bij ASV zaterdag 1 en sinds dit seizoen samen met Patrick van Voorst als jeugdtrainer van jo-11. Ik ben ooit mijn voetbalcarrière begonnen bij de F-jes van ASV en sinds een paar jaar dus weer actief bij zaterdag 1.

Wij zijn heel blij dat Puk zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!
Puk vertelt…

‘Ik kan goed met anderen overweg, help anderen graag en ben geduldig. Dat komt goed van pas bij het trainen van de jeugd. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies, maar gelukkig hebben we tot nu toe nog niet verloren met jo-11!

Sinds ik bij de senioren voetbal, ben ik actief als vrijwilliger bij ASV. Het ene jaar actiever dan het andere jaar. Ik ben vrijwilliger, omdat ik er voetbal en het leuk vind om mijn club te helpen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de club er goed uitziet en de leden er met plezier komen. Daar wil ik graag aan meehelpen. Zo hebben we bijvoorbeeld afgelopen maand een afdak naast het tweede veld gebouwd met bankjes eronder.

Het mooie van ASV is de kleinschaligheid van de club. Hierdoor kent iedereen elkaar. Dat maakt het een stuk persoonlijker dan voetballen bij een club waar je maar een nummer bent. Daarnaast is het ook geen straf om op het mooie hoofdveld (met natuurgras) te voetballen.’


PUK BEDANKT!!


Merel Brug

Geplaatst 22 mei 2020 01:02 door Secretaris Handbal   [ 22 mei 2020 01:07 bijgewerkt ]

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Merel Brug

Mijn naam is Merel Brug. Ik ben 20 jaar en studeer in Haarlem Creative Business.Ik ben speelster van het 1e dames handbalteam. Ook ben ik trainer van de D jeugd en zit ik in de jeugdcommissie. Sinds kort ben ik ook jeugdscheidsrechter.

Bij mijn team sta ik voornamelijk bekend als een diesel want het duurt even voordat ik opgang ben maar als ik eenmaal op gang ben dan komt het allemaal wel goed.

Ik heb vroeger op turnen en schaatsen gezeten maar vanaf mijn 6e zit ik al op handbal.

Sinds kort ben ik ook als vrijwilliger actief in de  organisatie van de 3 dorpenloop.

Wij zijn heel blij dat Merel zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Merel vertelt…

Ik vind het erg leuk om trainingen te geven aan de D jeugd. Ze zijn super enthousiast zijn en dat motiveert me alleen maar meer om ze te leren handballen. 

Helaas kan ik volgend jaar geen trainingen meer geven in verband met mijn stage en het werken aan mijn minor van school.

Ik geef nu iets meer dan 2 jaar trainingen en krijg daarvoor veel waardering en gezelligheid voor terug.

Het mooie van ASV is dat bijna iedereen elkaar kent omdat we een kleine verenging zijn. Het is hier altijd gezellig en er veel wordt gelachen.

MEREL BEDANKT!!Bernadette Kolfschoten

Geplaatst 9 feb. 2020 08:32 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Bernadette Kolfschoten

Bernadette Kolfschoten

Ik ben Bernadette Kolfschoten, ben getrouwd met Aloys en samen hebben wij twee prachtige kinderen, Tim en Jet. Wij vormen een echte sportfamilie en heel veel vrije tijd gaat dan ook in de sport zitten. Daarnaast zijn wij (in ieder geval 3 van ons) besmet met het keepersvirus, want alleen een gek gaat op doel staan en laat zoveel harde ballen op zich afkomen en probeert die dan ook nog te stoppen. Tim keept bij de voetbal in Nederhorst, Jet bij ASV handbal en ik zelf heb vele jaren gekeept bij de handbal (eerst bij Nederhorst en later bij ASV) en keep tegenwoordig in het damesvoetbalteam van Nederhorst. Aloys staat wel achteraan op het veld, maar dan als laatste man.

Toen Jet aangaf graag op handbal te willen was het voor ons een uitgemaakte zaak dat dat dan bij ASV zou zijn. En tja, als je er dan toch bent dan kun je net zo goed gelijk je handen uit de mouwen steken op het veld waar in het verleden toch al zoveel zweetdruppeltjes van je gevallen zijn…

Toen ik zelf nog actief keepte heb ik jarenlang bij ASV keeperstraining gehad van Truus Wolvenne. Een kei van een trainster die ons (ik trainde toen veel samen met Veronique, Monique en Petra) keihard liet werken en ons alleen maar beter maakte als keeper. Maar die ons dus ook onze stempel op het veld liet druken met die vele zweetdruppels die we daar achterlieten. Een heerlijke tijd. Toen Jet ging handballen wierp ik mij dan ook al snel op als keeperstrainer. Het is heerlijk om jonge mensen zich te zien ontwikkelen en daar een bijdrage aan te mogen leveren! En nu mag ik er voor zorgen dat zij hun stempel middels zweetdruppels op het veld drukken…

Inmiddels ben ik ook invalcoach van de B-jeugd naast de vaste coaches Yvonne en Veronique en assisteer ik Rob op de donderdagavond als hij weer op bezielende wijze en met veel humor trainen geeft aan de dames senioren en de B-jeugd. Overigens een uitstekende combinatie die de ontwikkeling van de B-jeugd nog versneld heeft en afgelopen jaar tot het kampioenschap heeft geleid in de zaal. Ook dit jaar staan de meiden er weer goed voor!

Wij zijn heel blij dat Bernadette zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Bernadette vertelt…

Door de jaren heen heb ik al heel wat vrijwilligersfuncties gehad, en vaak meerdere tegelijk. Zo was ik bij Nederhorst scheidsrechter, keeperstrainer, wedstrijdsecretaris, penningmeester, maar stond ik ook het veld schoon te blazen als er weer veel blad op was gevallen. Dit alles samen met een grote groep vrijwilligers.

Bij ASV dus keeperstrainer, assistent-trainer, invalcoach en heb ik in het verleden ook nog in de commissie jeugdzaken gezeten. Op dit moment ben ik naast mijn rol bij ASV ook nog actief bij Nederhorst in de commissie voetbalzaken afdeling meidenvoetbal. Samen met mijn compaan Joyce zijn we gestaag de meidenafdeling aan het uitbouwen.

In al deze activiteiten gaat veel vrije tijd zitten, maar de positieve energie die je er voor terug krijgt is enorm.

Waar ik enorm van kan genieten is wanneer in een wedstrijd een bepaald systeem lukt waar door de meiden op de training keihard op is getraind. Dit is niet altijd direct zichtbaar voor de toeschouwers, maar als ik het dan zie lukken dan kan ik compleet uit mijn dak gaan. Maar ook als je een speelster op de training heel hard ziet werken, maar die in de wedstrijd nog wat schuchter is, zich ziet ontwikkelen tot iemand die steeds zelfverzekerder wordt en zelfs een doelpunt maakt. Ik vind het geweldig en ben dan trots om daar deel van uit te mogen maken!

Vrijwilligers zijn wat mij betreft het hart van een vereniging. Op hun komen vele taken neer, die zij over het algemeen graag en met grote inzet doen. Heb je veel vrijwilligers als vereniging dan mag je jezelf als vereniging rijk rekenen.

En ASV mag zich rijk rekenen!

BERNADETTE BEDANKT!!Carola Bokhorst

Geplaatst 9 dec. 2019 00:38 door Secretaris Handbal   [ 9 dec. 2019 00:55 bijgewerkt ]

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Carola Bokhorst  

Carola woont in Ankeveen samen met Nikki, haar dochter en haar zoon. Ze is werkzaam in het basisonderwijs en handbalt bij de recreanten van ASV.

Haar dochter handbalt in de D jeugd. Dit team coacht Carola samen met Manon. Manon en Carola zijn begonnen met het coachen van de E jeugd en zijn met ze meegegaan naar de D jeugd. Tevens zit Carola in de jeugdcommissie. Met deze commissie probeert ze voor de jeugd leuke extra dingen te organiseren zoals handbalclinics, oefenwedstrijden, toernooitjes en een leuk avondje rond nieuwjaar.

Carola vindt het leuk om creatief bezig te zijn en de meiden te coachen tijdens de wedstrijden. Ze is niet goed in het fluiten van een handbalwedstrijd ;-)

Wij zijn heel blij dat Carola zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Carola vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat zonder vrijwilligers een club niet kan bestaan. Het coachen van het team brengt ook een hoop plezier met zich mee. Het is leuk om te zien dat het team zich elk jaar weer verder ontwikkeld. De kids hebben een hoop lol met elkaar en leren ook samen alles eruit te halen om een zo goed mogelijke wedstrijd neer te zetten.

ASV handbal is een kleine vereniging waar een combinatie te vinden is tussen hard werken en plezier hebben. Dit zien we ook echt terug in de jeugdteams. De kids hebben een hoop lol met elkaar maar kunnen ook tijdens de wedstrijd de knop even omzetten en dan vol voor de wedstrijd gaan. Veel leden helpen bij de club met vrijwillige taken zoals trainen geven. Maar ook de ouders zijn erg betrokken bij de wedstrijden. Leuk om elke keer weer met een grote groep naar zowel de thuis- als uitwedstrijden van de kids te kijken!

CAROLA BEDANKT!!


Margreet Holdinga

Geplaatst 30 sep. 2019 03:44 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Margreet Holdinga

Margreet Holdinga

Margreet is 59 jaar en woont in Ankeveen samen met haar man Geurt. Ze is al 35 jaar vrijwilliger bij ASV, heeft achter de bar gestaan en in het jeugdbestuur gezeten, is jeugdvoorzitter geweest, wedstrijdsecretaris voor de senioren, en heeft allerhande hand- en spandiensten verricht. Ze controleert voor ASV de EHBO tassen en vult deze aan als het nodig is, ze staat op de reservelijst voor de kantinedienst, en verleent EHBO als ze op de club aanwezig is.

In haar vrije tijd doet Margreet aan Pilates, dobbert af en toe met de kleinfrummels in het zwembad en probeert zoveel mogelijk de fiets te pakken.

Naast haar werkzaamheden bij ASV is Margreet ook al 3 jaar secretaris voor de EHBO vereniging ’s-Graveland e.o. Ze zit daar meer dan 8 jaar in het bestuur. Ze is lid van het Rode Kruis en doet daar grootschalige evenementen als hulpverlener. Ze verzamelt kinderkleding voor weeskinderen over de hele wereld en komt regelmatig op Schiphol waar ze hulpkoffers inpakt, die ze soms zelf gaat brengen.

Margreet is handig in het regelen van dingen, maar vindt het moeilijk om iets uit handen te geven, en kan behoorlijk mopperen als het niet helemaal zo gaat als het was bedoeld.

Wij zijn heel blij dat Margreet zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Margreet vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het belangrijk vind om vrijwilligerswerk te doen. Dat heb ik onze kinderen ook altijd meegegeven. Iets doen voor je eigen leefomgeving zonder dat je daar iets voor terugverwacht.

Ik vind het mooi dat we een kleine club zijn, die met alle hobbels op de weg toch een prachtige accommodatie hebben, die er altijd netjes en verzorgd bijstaat, zeker sinds wij zelf een onderhoudsploeg hebben.

En het is prachtig dat er veel mensen met een groen/wit hart rondlopen in Ankeveen en daarbuiten!

MARGREET BEDANKT!!


Wenda Velzeboer

Geplaatst 31 mei 2019 07:25 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Wenda Velzeboer

Wenda Velzeboer

Wenda woont in Bussum en heeft 2 huisdieren als gezelschap; 2 hangoorkonijnen. Helaas zit ze op dit moment al enige tijd thuis met een burn-out, maar gelukkig komt er weer licht aan de horizon en gaat het herstel de goede kant op.

Sinds haar 12e zit ze op voetbal. Ze is begonnen bij SDO in Bussum en is ongeveer 7 jaar geleden begonnen als keepster bij het damesteam van ASV. Met de dames heeft ze 3 jaar competitie gespeeld. Ze is samen met Emma Blokker in het bestuur gekomen als afgevaardigde van de Dames afdeling. Hierna is ze blijven plakken bij ASV. 

Op dit moment is Wenda secretaris van de ASV '65 Voetbal. Een functie waar ze erg van geniet en die ze nu ongeveer 5 jaar doet. Tevens heeft ze het ledenbestand en het contact met de KNVB onder haar hoede. Daarnaast is ze de afgelopen 3 jaren actief betrokken geweest bij het 1e, zowel de zondag en nu de zaterdag als verzorgster, leidster, vlagger en manusje van alles.

Naast haar werkzaamheden bij ASV is ze ook keeper bij de Dames 2 van SDO, speelt ze in de 35+ vrijdagavond competitie bij NVC en rijdt ze 1 x per week op zaterdag paard.

De specialiteit van Wenda is 'dingen organiseren'. Ze is geen haantje de voorste, maar komt zeker voor haar mening uit. Ze is echter ook iemand die alles naar zich toe trekt en dan teveel hooi op haar vork neemt.

Wij zijn heel blij dat Wenda zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Wenda vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind en graag bezig ben. Aan het eind van dit seizoen zal ik mijn activiteiten bij het 1e neerleggen en zal ik een aantal andere taken afbouwen, zodat ik meer tijd voor mijzelf heb.

ASV is een gezellige en kleine club, maar helaas zijn er te weinig vrijwilligers, zodat er heel veel taken op de schouders van de bestuurders komen. Hierdoor heb je vaak dubbele of driedubbele taken, maar ondanks dat blijft het een hele fijne club met fijne mensen.

Echt een dorpsclubje!

WENDA BEDANKT!!


Talitha de Boer

Geplaatst 3 apr. 2019 23:54 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Talitha de Boer

Talitha de Boer  

Talitha is 27 jaar en werkt als adviseur / onderzoeker bij BMC. Ze woont in Hilversum met haar vriend Leon.

Talitha is algemeen bestuurslid van ASV Handbal. Het bestuur komt ongeveer 9 keer per jaar samen om te overleggen over allerlei zaken zoals de teamindeling, organiseren van evenementen, en beleidskwesties. Ook onderhoudt ze de site van ASV Handbal en plaatst ze zo nu en dan een berichtje op facebook. Daarnaast heeft ze laatst een leuke scheidsrechterscursus gevolgd waarmee ze nu de E-jeugd en D-jeugd kan gaan fluiten! Ze kan goed samenwerken, denkt graag mee en houdt van aanpakken. Ze kan soms wat ongeduldig zijn en houdt niet van onzekerheid.

Talitha heeft vroeger op turnen, paardrijden en volleybal gezeten. Toen ze ongeveer 22 was is ze op handbal gekomen vanwege haar vriendinnen die allemaal bij ASV speelden. Ze heeft bij dames 2 met veel plezier gespeeld en is sinds kort onderdeel van dames 1. Daarnaast valt ze regelmatig in bij de recreanten

Naast vrijwilliger voor ASV zet Talitha zich incidenteel in als vrijwilliger bijvoorbeeld door kerstpakketten uit te delen aan minder bedeelde mensen (Rocking up-X Mas). Ook gaat ze binnenkort een dagje koken voor dak- en thuislozen.

Wij zijn heel blij dat Talitha zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Talitha vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik vind dat je als lid van een club ook moet bijdragen aan het voortbestaan hiervan. Daarnaast vind ik het leuk om mee te denken en te beslissen over de toekomst van ASV.

Ik ben nu ongeveer 5 jaar actief als vrijwilliger bij ASV en krijg hiervoor van de leden en andere vrijwilligers waardering terug. Het geeft me het gevoel iets goeds te doen voor de club.

Het mooist aan ASV vind ik alle leuke en gezellige leden want die maken van ASV een club waar ik nog lang bij wil blijven spelen!'.

TALITHA BEDANKT!!


Harry Meester

Geplaatst 4 jan. 2019 07:09 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Harry Meester

Harry Meester

Harry is geboren in januari 1951 op het Hollands End in Ankeveen, toen nog Weesperkarspel. Hij is getrouwd met Trudie, heeft een zoon en een dochter en woont aan het Hollands End in Ankeveen.

Harry heeft een hele mooie jeugd gehad in een gezin met 8 kinderen, met alle vrijheid, en boeren in de buurt  waar altijd wat te beleven was. 

Na de lagere school ging Harry op de fiets naar de LTS in Bussum. Daarna deed hij de monteurs-opleiding in Hilversum. Harry is begonnen met (betaald) werken bij garage Souverijn in Ankeveen, is doorgeschoven naar garage de Wegman in Weesp en is vervolgens bij Boomgaard terecht gekomen. Hij is daar begonnen in de garage als monteur en heeft daarna van alles gedaan en geleerd, in het riool- straatwerk, sloopwerk, machinist, vrachtwagenchauffeur. Het geleerde komt nog dagelijks van pas in hobby’s en vrijwilligerswerk.

Op 14 jarige leeftijd is Harry lid geworden van ASV 65 (bij de oprichting!). Van de jeugd naar de senioren (toen nog 6 elftallen!) is hij bij het legendarische 4e elftal terecht gekomen. Wat een mooie tijd was dat: spelen in een gesponsord elftal door Loes en Frans Vaal van café-restaurant het Vierde, dat waren nog eens tijden. Op 35-jarige leeftijd is Harry gestopt met voetballen en is hij gaan fietsen, schaatsen en hardlopen.

Naast vrijwilliger voor ASV is Harry bestuurslid van de ijsclub.

Wij zijn heel blij dat Harry zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Harry vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik het leuk vind. Het is belangrijk voor de levendigheid en voortbestaan van allerlei clubs, zeker in de kleine gemeenschap dat het, oh zo mooie, Ankeveen is.

Na 50 jaar werken ben ik met pensioen en zit ik nu ongeveer 3 jaar bij ASV in het onderhoudsteam. Ik houd me bezig met straten, snoeien, maaien, zagen en het onderhoud van alles in het algemeen.

Het is een goed en gezellig team, waar ieder zijn eigen kwaliteiten gebruikt voor de club, met elkaar kan je meer. Als je aan komt lopen, ziet het er prachtig uit, schoon en verzorgd, daar doe je het voor, zodat de spelende leden er optimaal gebruik van kunnen maken en dat ook de bezoekers niet in de troep hoeven te zitten.

Dat houdt wel in dat we met zijn allen, lid of bezoeker, de boel schoon moeten houden, dus peuken in de asbak en vuil in de afvalbak, er staan er zat.

Ik hoop het vrijwilligerswerk nog lang te kunnen doen op het sportpark, dan blijft onze club ook nog lang bestaan'.

HARRY BEDANKT!!


Wil Berends

Geplaatst 3 dec. 2018 12:03 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Wil Berends

Wil Berends

Wil is 79 jaar en geboren in Hilversum. Ze is getrouwd met Ben en is samen met hem in 1964 in Ankeveen komen wonen. Ze heeft de MULO doorlopen en is daarna voor de Amsterdamse Bank gaan werken. Haar tweede werkgever was de Van Meurs Golfkartonfabriek in Bussum. Daar heeft ze gewerkt tot 1 jaar na haar trouwen. 

Wil sport op dit moment niet meer. Ze heeft vroeger korfbal en tennis gespeeld, en ook Jeu de Boule bij ASV Petanque.

Wil heeft vroeger de kleding van de voetballers gewassen en doet nu nog steeds de was voor de kantine.  

Als ze een taak op zich neemt, gaat ze ervoor en zorgt dat alles goed gedaan wordt. Ze kan er niet tegen als mensen iets op zich nemen en het vervolgens niet (goed) uitvoeren.  

Wij zijn heel blij dat Wil zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Wil vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV door mijn man. Hij was secretaris bij ASV Voetbal. De voetballers kregen nieuwe sportkleding en het bestuur vond het beter dat de shirts niet door de spelers thuis werd gewassen. Frans (van Ginkel) en Ben (Berends) hebben toen aan hun vrouwen gevraagd of zij de kleding om de beurt wilden wassen. Zo is het begonnen in 1973 en dat doe ik nog steeds. Nu was is voor de kantine.

Ik krijg vooral waardering van Wim de Jong. Als ik de schone was terug breng, zegt hij altijd 'fijn dat je het weer hebt gedaan'.

Het mooiste van onze vereniging vind ik dat de clubs nog steeds bestaan en dat we zo'n prachtige accommodatie hebben.'

WIL BEDANKT!!


Lisa Torsing

Geplaatst 6 nov. 2018 01:12 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Lisa Torsing

Lisa Torsing

Lisa is 24 jaar oud en is opgegroeid in Ankeveen. Op dit moment woont ze in Utrecht. Ze werkt sinds een jaar als Sales & Marketing Assistent bij Audio-Technica. Daarnaast helpt ze op feesten en partijen bij De Molen. 

Ze handbalt in Dames 1. In het verleden heeft ze ook op tennis en dansen gezeten.

Lisa is voorzitter van de jeugdcommissie, is scheidsrechter bij de jeugd en geeft training aan de C jeugd. 

Ze goed in mensen opvrolijken en dingen organiseren. Ze is minder goed in taken uit handen geven. 

Wij zijn heel blij dat Lisa zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Lisa vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik het belangrijk vind iets te doen voor mijn club. We hebben natuurlijk best een kleine vereniging en ik vind het belangrijk dat ASV altijd kan blijven bestaan. Ook vind ik het vooral leuk om vrijwilliger te zijn bij de jeugd. De leuke dingen die we organiseren worden altijd zeer gewaardeerd en ik vind het geweldig om die blije koppies te zien.

Ik ben ongeveer 9 jaar actief als vrijwilliger. Op mijn 16e ben ik begonnen met fluiten en ik zit nu zo’n 5 jaar in de jeugdcommissie.

Ik krijg veel waardering, vooral van de jeugdleden zelf. Als je ziet hoe blij ze zijn met wat je voor ze doet, dan is je dag gelijk goed!

Het allermooiste aan onze vereniging vind ik dat de club heel toegankelijk is. Iedereen is welkom en we gaan allemaal goed met elkaar om. Het is ook super gezellig en dat is iets wat ik niet zou willen missen. Ik ga altijd met super veel plezier naar ASV en dat is denk ik het belangrijkst als je op een sport zit.'

LISA BEDANKT!!


1-10 of 28