Vrijwilliger


Lisa Torsing

Geplaatst 6 nov. 2018 01:12 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Lisa Torsing

Lisa Torsing

Lisa is 24 jaar oud en is opgegroeid in Ankeveen. Op dit moment woont ze in Utrecht. Ze werkt sinds een jaar als Sales & Marketing Assistent bij Audio-Technica. Daarnaast helpt ze op feesten en partijen bij De Molen. 

Ze handbalt in Dames 1. In het verleden heeft ze ook op tennis en dansen gezeten.

Lisa is voorzitter van de jeugdcommissie, is scheidsrechter bij de jeugd en geeft training aan de C jeugd. 

Ze goed in mensen opvrolijken en dingen organiseren. Ze is minder goed in taken uit handen geven. 

Wij zijn heel blij dat Lisa zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Lisa vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik het belangrijk vind iets te doen voor mijn club. We hebben natuurlijk best een kleine vereniging en ik vind het belangrijk dat ASV altijd kan blijven bestaan. Ook vind ik het vooral leuk om vrijwilliger te zijn bij de jeugd. De leuke dingen die we organiseren worden altijd zeer gewaardeerd en ik vind het geweldig om die blije koppies te zien.

Ik ben ongeveer 9 jaar actief als vrijwilliger. Op mijn 16e ben ik begonnen met fluiten en ik zit nu zo’n 5 jaar in de jeugdcommissie.

Ik krijg veel waardering, vooral van de jeugdleden zelf. Als je ziet hoe blij ze zijn met wat je voor ze doet, dan is je dag gelijk goed!

Het allermooiste aan onze vereniging vind ik dat de club heel toegankelijk is. Iedereen is welkom en we gaan allemaal goed met elkaar om. Het is ook super gezellig en dat is iets wat ik niet zou willen missen. Ik ga altijd met super veel plezier naar ASV en dat is denk ik het belangrijkst als je op een sport zit.'

LISA BEDANKT!!


Seline van de Kamp

Geplaatst 12 sep. 2018 00:06 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Seline van de Kamp

Seline van de Kamp

Seline is 22 jaar oud en woont samen met haar ouders en tweelingbroer in Blaricum, waar ze ook is geboren. Ze is net terug van 10 maanden reizen in Indonesië, Australië en Abu Dhabi. Daarvoor heeft ze de opleiding toegepaste psychologie gedaan. Momenteel is Seline bezig om aangenomen te worden voor de opleiding luchtverkeersleider. Ze handbalt in de Dames 1 en begint aan haar vijfde seizoen bij ASV.

Seline zorgt ervoor dat leden van ASV de nieuwsbrief maandelijks toegestuurd krijgen.

Ze is vrolijk, rustig en wil graag anderen helpen. Ze is minder goed in het maken van keuzes

Seline handbalt vanaf haar 7de levensjaar. Tot haar 17e heeft ze gehandbald bij SDS in Blaricum. Daarna is ze naar ASV gegaan. Ook heeft ze getennist en gejudood.

Wij zijn heel blij dat Seline zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Seline vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor de vereniging en mijn steentje bij te dragen.

Ik ben sinds twee jaar vrijwilliger bij ASV. Samen met Nienke heb ik de afgelopen twee jaar voor het clubblad gezorgd. Nu Nienke is gestopt zal ik de nieuwsbrief alleen op mij nemen. Ik vind het leuk om positieve reacties te krijgen op het clubblad en vind het belangrijk dat iedereen op de hoogte is wat er bij ASV gebeurd.

Ik vind onze vereniging een fijne club omdat ik bij ASV lekker kan handballen bij een gezellige en hechte club. Ook het enthousiasme vind ik heel mooi. Dat is ook een reden waarom ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor ASV.'

SELINE BEDANKT!!


Jolanda van Egmond

Geplaatst 14 mei 2018 03:51 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Jolanda van Egmond

Jolanda van Egmond

Jolanda is 50 jaar en al vanaf 2007 actief in onze club. Ze is begonnen bij de D jeugd met het coachen en trainen van een klein ploegje van 5 meiden.

Door de jaren heen is ze blijven trainen en coachen en sinds 3 jaar is ze de vaste coach van de dames 2.

Ze vindt het moeilijk te zeggen waar ze goed in is, maar ze hoopt dat ze de meiden kan blijven stimuleren om altijd met plezier te blijven sporten. Ze vindt het minder van zichzelf dat ze niet goed met kritiek om kan gaan en altijd de discussie aan gaat.

Jolanda heeft zelf gehandbald bij Olympia in Hilversum vanaf haar 7de tot 21ste. Helaas moest ze stoppen vanwege haar werk. Nu doet ze aan fitness en zwemmen.

Wij zijn heel blij dat Jolanda zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Jolanda vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik het erg leuk vind om actief bezig te zijn met de dames en ook vooral met mijn dochter Nomi.

Dames 2 is een geweldig team wat veel voor elkaar over heeft. Vooral de schik die ze met elkaar hebben is helemaal top. Het helpt zeker dat het winnen van wedstrijden steeds beter gaat.

Ik ben nu 12 jaar actief bij ASV en krijg veel respons van de meiden die handballen en dat vind ik fijn.

Ik vind onze vereniging een fijne club omdat sport op nummer 1 staat. En daarbij hebben we gewoon fijne mensen die altijd klaar staan voor elkaar.'

JOLANDA BEDANKT!!


Theo Hageman

Geplaatst 31 mrt. 2018 01:03 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Theo Hageman

Theo Hageman is geboren in Ankeveen op 12 augustus 1944. Hij is opgegroeid in ons dorp en heeft een leuke jeugd gehad. Ze hadden het thuis niet breed, maar zijn ouders deden er alles aan om het voor hun kinderen zo goed mogelijk te maken en dat is ze prima gelukt.

Toen hij in militaire dienst moest, heeft hij gekozen voor de marine. Daar heeft Theo 5 jaar gediend. Vervolgens de burgermaatschappij in waar hij diverse banen heeft gehad, teveel om op te noemen.

Binnen A.S.V. zorgt Theo voor het schoonmaken van de kantine, de kleedkamers, het onderhoud van het groen en het algehele buiten gebeuren. Schilderen is een vak waar hij heel goed in is. Met administratie heeft hij helemaal niets.

Zelf sport Theo ook nog. Elke maandag morgen trimt hij in het bos en op woensdag ochtend zwemt hij in het sportfondsenbad. Wielrennen doet hij ook nog zo af en toe en in de winter mag hij heel graag schaatsen. In het verleden heeft Theo ook bij ASV gevoetbald.

Theo is geen vrijwilliger bij andere verenigingen. Hij steekt al zijn vrije tijd in A.S.V.

Wij zijn heel blij dat Theo zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Theo vertelt…

‘Ik ben graag met A.S.V. bezig, omdat ik van voetbal hou en ik het prachtig vind dat Ankeveen een gezellig sport complex heeft, wat ik graag wil behouden voor het dorp.

Ik ben al zo’n 20 jaar vrijwilliger en hoop er nog vele jaren aan vast te knopen. Ik krijg van mijn werk op de club veel voldoening.

Wat ik het mooist vind aan onze vereniging: geen gezeur en iedereen doet wat voor elkaar.

THEO BEDANKT!!


Chantal den Blanken

Geplaatst 6 mrt. 2018 00:18 door Secretaris Handbal   [ 7 mrt. 2018 00:02 bijgewerkt ]

VRIJWILLIGER
in de picture .......
Chantal den Blanken

Chantal den Blanken

Chantal is 30 jaar en woont samen met Robert in Kortenhoef, waar ze ook is opgegroeid. Ze heeft ruim 5 jaar in Hilversum gewoond en altijd gezegd dat ze niet terug zou gaan naar Kortenhoef, maar dus toch…. Daar heeft ze geen spijt van, gelukkig.

Op dit moment is Chantal algemeen bestuurslid van ASV Handbal en voornamelijk bezig met technische zaken. Daarnaast is ze samen met het gehele bestuur bezig om een solide vereniging neer te zetten met een bepaalde visie en beleid. Ze fluit ook jeugdwedstrijden en senioren. Voorheen is Chantal ongeveer 10 jaar lid geweest van de jeugdcommissie waarvan 5 jaar als voorzitter. Daarnaast heeft ze ook nog een aantal seizoenen jeugdtraining gegeven.

Chantal handbalt al 24 jaar. Daarnaast tennist ze nu 6 jaar. Vroeger heeft ze naast het handbal altijd geschaatst bij De 5 Dorpen. Daar is ze na 18 jaar mee gestopt, omdat vier avonden in de week trainen en het hele weekend wedstrijden toch wat veel werd. Al komt ze daar nu bijna weer aan als het tennisseizoen begint en het handballen nog niet is afgelopen :-)

Chantal probeert situaties eerst goed te analyseren en is kritisch op wat zij zelf, maar ook anderen doen. Hierdoor is ze in staat goede oplossingen aan te dragen. Dat kritische wordt niet altijd gewaardeerd, maar is voor Chantal gelukkig geen reden om het te laten. Een valkuil voor Chantal is het voor zich uitschuiven van dingen. Ze vindt eigenlijk dat het beter is om zaken gelijk te doen, dan is het maar afgerond.

Wij zijn heel blij dat Chantal zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Chantal vertelt…

‘Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen en te helpen als je dat kan doen. Daarnaast vind ik het een leuke en uitdagende taak om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft aan ASV. Zowel de leden als de ouders als ook de mensen die slechts kort met ons in aanraking komen. Dat zoiets niet altijd lukt is een feit, maar dan is er de uitdaging om naar een oplossing te zoeken.

Wat ik heel leuk vind om te doen is het organiseren van toernooien en activiteiten. Schoolhandbaltoernooien, gezelligheidstoernooien, de jeugdsponsorloop om geld in te zamelen voor de kantine. Als je ziet dat het een succes is, mensen enthousiast zijn en je positieve geluiden terug hoort, dan ben je best een beetje trots dat jij daar samen met anderen aan bij weet te dragen.

Het mooie van ASV vind ik dat wij het als kleine vereniging voor elkaar krijgen om mensen zo lang aan ons te binden. Voor een hoog niveau handbal moet je echt naar een andere vereniging (daar hopen we natuurlijk verandering in te brengen), maar mensen blijven vanwege het goede gevoel en  de gezelligheid hangen. Overigens zet dat mij gelijk aan het denken dat er in de leeftijdsfase 14-16 vaak wel veel uitstroom is. Jammer en ik ben zeker benieuwd hoe wij deze doelgroep ook langer aan ons kunnen binden.'

CHANTAL BEDANKT!!


Veronique Stalenhoef

Geplaatst 9 jan. 2018 13:10 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Veronique Stalenhoef

Veronique is 46 jaar en woont samen met Pascal en hun dochters Siena van 15 en Noa van 12 in Kortenhoef. Siena handbalt sinds zij 6 is en Noa danst vanaf haar 5de. Vero is dol op koken en bakken en eten dus sporten blijft belangrijk! Sinds haar 20ste werk ze als grafisch vormgever bij verschillende reclamebureau’s. Dat vindt ze heel leuk werk wat ze nog lang hoopt te doen.

Vero is lid van de jeugdcommissie, is coach en fluit af en toe een wedstrijd. Binnen de jeugdcommissie is ze de coördinator van de Grote Clubactie. Ze is heel trots dat onze leden een prachtig bedrag hebben opgehaald: 1.159,20! Ze is coach van het team van Siena, samen met Yvonne. Vroeger heeft ze keeperstrainingen gegeven en verzorgde ze het weekjournaal.

Vanaf haar 6de heeft Veronique gehandbald. Vanwege zwangerschappen is ze er tussenuit geweest, maar ging het zo missen dat ze weer is gaan spelen. Vroeger heeft ze heel graag geschaatst, maar moest een keuze maken en deze viel natuurlijk op handballen. Momenteel handbalt ze niet meer vanwege rugklachten en is ze gaan tennissen.

Wij zijn heel blij dat Vero zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Vero vertelt…

‘Ik heb al die jaren dat ik zelf speelde veel gebruik van de vrijwilligers gemaakt en vind het belangrijk om ook een steentje bij te dragen. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om te handballen en zou er geen ASV zijn. Mijn hele leven speelt ASV een rol in mijn leven, mijn ouders waren altijd actief binnen de club, daardoor was ik ieder weekend te vinden op het terrein en ik zou het heel jammer vinden als er geen groen/wit meer in Ankeveen zou zijn.

Ik krijg veel enthousiasme van anderen terug. Blije gezichten van kinderen en een fijn gevoel dat je iets voor de gemeenschap kan betekenen.

Het mooie van ASV vind ik de vriendschappen die ontstaan en onderhouden worden. De club heeft naast een sportieve ook een sociale functie binnen Ankeveen. En ik ben blij daar een heel klein onderdeel van te zijn.

VERONIQUE BEDANKT!!


Nienke Visser

Geplaatst 11 dec. 2017 07:59 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Nienke Visser

Nienke is 22 jaar en woont in Eemnes. Ze speelt handbal in Dames 1 en studeert in Dronten Diergezondheid en Management. Daarnaast werkt ze op zaterdag bij Gebroeders van der Wardt, een dieren- en tuinspeciaalzaak.

Nienke zorgt er samen met Seline voor dat de leden van ASV maandelijks het ASV Sportnieuws via e-mail toegestuurd krijgen.

Nienke is erg sociaal en spontaan en houdt van mensen om zich heen. Daarbij heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door school, werk en vrijwilligerswerk is ze bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Een valkuil van Nienke is dat ze zich gemakkelijk wegcijfert.

Naast handballen in Dames 1 rijdt ze paard en loopt ze regelmatig hard. Paardrijden en handballen doet ze allebei al een jaar of 15.

Wij zijn heel blij dat Nienke zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Nienke vertelt…

‘Ik werd gevraagd om het sportnieuws over te nemen van Olga. Het leek mij wel leuk en interessant. Nu doe ik het nog steeds omdat ik het erg leuk vind om te doen. Je hebt veel contact met mensen van de club en op deze manier ben ik altijd goed op de hoogte van wat er binnen de club gebeurt!

Ik krijg veel waardering terug, ik vind het erg leuk als ik zie dat mensen het sportnieuws hebben gelezen en dat ik daar positieve reacties op krijg.

ASV is een hele gezellige vereniging met leuke en nuchtere leden. Doordat het een kleine vereniging is, is het ook erg persoonlijk en is iedereen dicht met elkaar verbonden.

NIENKE BEDANKT!!


Rosalie van Rijn

Geplaatst 13 nov. 2017 02:29 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Rosalie van Rijn

Rosalie is voor de meeste mensen gewoon Roos, is 26 jaar en woont al haar hele leven in Kortenhoef. Roos speelt in Dames 2 en is trainster van de jongste jeugd van ASV Handbal.

Roos zag anderhalf jaar geleden dat ASV Handbal al enige jaren geen mini’s meer had. Dat vond ze super zonde, de jeugd heeft immers de toekomst. Ze is toen om zich heen gaan vragen en wat bleek, er waren best een paar meisjes die wilden handballen. Ze is van start gegaan met een kleine groep, die is uitgegroeid tot 2 teams vol enthousiaste jongens en meisjes die elke donderdag met veel plezier komen trainen. En in het weekend mooie resultaten boeken.

Roos is creatief. Ze vindt het leuk om elke keer weer wat anders te verzinnen voor de training. Bijvoorbeeld in de zomer lekker met waterballonen en flessenhandbal leren mikken. Sinds ze zelf training geeft, krijgt ze nog meer respect voor Petra en Rob (haar trainers). Aangezien ze zelf een enorme kletskous is, moeten zij al die jaren behoorlijk wat geduld hebben gehad haha.

Naast haar vrijwilligerswerk als trainer bij ASV Handbal, is Roos actief als raadslid van de gemeente Wijdemeren.

Wij zijn heel blij dat Rosalie zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Roos vertelt…

‘ASV is een kleine maar onwijs gezellige club. Willen we dit zo houden zal iedereen zijn steentje bij moeten dragen. Dus ik ook!

Ik vind het super leuk om te zien dat de kids zoveel plezier hebben in het handballen. Daarnaast maken de kinderen vaak mijn weekend goed wanneer ik op zondagochtend een appje krijg dat ze gewonnen hebben als ik zelf niet kan komen kijken. Dat compenseert vaak mijn eigen verlies met het tweede.

ASV is een gezellige vereniging waar ik heen ga om lekker een potje te handballen.

Maar zeker net zo belangrijk om lekker te kletsen met mijn vriendinnen.

ROOS BEDANKT!!


Vrijwilliger - Annette de Jong

Geplaatst 3 okt. 2017 10:50 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Annette de Jong

Annette woont inmiddels alweer 22 jaar in Ankeveen. Ze is getrouwd met Marcel en heeft samen met hem 3 kinderen; Tydo, Sem en Romée. Alle drie hebben ze in het verleden bij ASV gevoetbald.

Ze is zelf nog actief geweest om het recreanten damesvoetbal binnen ASV van de grond te krijgen. Ze vindt zelf dat ze niet veel talent had, maar het was wel een hele leuke tijd. Jammer genoeg had het team geen draagvlak om door te kunnen gaan.

Op dit moment voetbalt alleen haar oudste zoon nog in het JO17 team. Haar dochter Romée is vorig jaar bij ASV gaan handballen. Ze heeft het reuze naar haar zin.

Met een kleine onderbreking van anderhalf jaar werkt ze met veel plezier alweer 17 jaar bij Sherpa als begeleidster op een woongroep voor met mensen met meervoudige beperkingen.

Annette is inmiddels al 5 jaar jeugdcoördinator van ASV voetbal en is hierdoor ook lid van het voetbalbestuur. Tot voor kort deelde ze deze taak samen met Monique Souverijn, die helaas onlangs is gestopt. Vanaf dit seizoen gaat Annette zich inzetten in de jeugdcommissie van ASV handbal.

Op school probeert ze ook zoveel mogelijk haar steentje bij te dragen als leesmoeder, wasmoeder, hulp tijdens activiteiten, rijmoeder waar nodig etc.

Op dit moment is ze zelf niet sportief bezig. In het verleden heeft ze wel diverse sporten beoefend zoals volleybal, voetbal, tennis, fitness en aqua joggen.

Wij zijn heel blij dat Annette zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Annette vertelt…

‘Ik vind het heel belangrijk om namens ons gezin een steentje bij te dragen aan onze dorpse clubs.

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeer zoveel mogelijk mijn woord na te komen.

ASV is een club die gedragen wordt door vrijwilligers. Ik ben me er de afgelopen jaren terdege bewust van geworden hoe belangrijk het is. Het liefst zou ik de taak voor ASV voetbal wel met meer mensen willen delen om zo ook de kwaliteit beter te kunnen ontwikkelen. Nieuwe frisse gedachten zijn zeer welkom.

Het is toch geweldig om te zien hoe onze sport accommodatie - zo prachtig middenin ons dorp gelegen - actief word gebruikt door alle leden.

Als de zon op zaterdagochtend tussen de bomen door komt en er een ooievaar nog even op het voetbalveld zijn winst probeert te behalen voordat de jeugdvoetballers het veld betreden, dat is toch de mooiste start van een sportieve dag.

Annette BEDANKT!!


Piet Ketelaar

Geplaatst 3 jul. 2017 11:48 door Secretaris Handbal

VRIJWILLIGER
in de picture .......

Piet Ketelaar  

Piet is 67 jaar en is geboren en getogen in Ankeveen. Piet is getrouwd met Corrie en heeft 2 dochters. Hij is 25 jaar actief geweest als voetballer. De oprichting van ASV '65 was voor hem de start van zijn voetbalcarrière in Ankeveen.

Piet is 45 jaar werkzaam geweest bij automobielbedrijven en is 5 jaar geleden met vroegpensioen gegaan. Dat was voor hem het moment op zich aan te sluiten bij het onderhoudsteam. 

In het klusteam zijn de taken van Piet:

- het egaliseren en rollen van de velden

- het aanbrengen van de lijnen

- in de herfst de boombladeren en takken verwijderen

- onkruid verwijderen

- velden sproeien bij droogte

Onze sport is om iedere week egale en vlakke velden met strakke, rechte en duidelijke lijnen neer te leggen.

Piet sport nog heel regelmatig. Hij wandelt 1 dag in de week ergens in Nederland, als het goed weer is, fietst hij op de racefiets of op de hybride fiets en zijn grootste passie is skiën; als het even kan dan liefst 2x per jaar .

Wij zijn heel blij dat Piet zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Piet vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik vind dat iedereen eigenlijk, indien mogelijk, een bijdrage moet leveren aan zijn leefomgeving.

Ik vind het jammer dat de animo bij de voetbalvereniging zo afgenomen is. Misschien moeten we eens kijken wat we daar aan kunnen doen.

(Sport)verenigingen zijn belangrijk in een klein dorp voor de reuring.

PIET BEDANKT!!


1-10 of 19