Van de voorzitter van ASV Handbal

Handbal

Het eerste deel van het veldseizoen zit er al weer bijna op. We zien wisselende resultaten, maar wel steeds met veel inzet en enthousiasme. Ook bij de allerkleinsten onder leiding van Rosalie gaat het steeds beter. We zijn heel blij met deze nieuwe aanwinsten!

Bestrating

Vorige maand hebben we een gesprek gehad met vertegenwoordigers van de gemeente over de bestrating van ons sportcomplex. Het wordt hoog tijd dat de grote hobbels bij de Petanque banen glad gestreken worden en dat de riolering voor de kantine wordt aangepakt.

Als het goed is komt de gemeente Wijdemeren deze maand met een plan en met een voorstel voor de kosten. Aangezien de gemeente geen geld heeft gereserveerd, zal het potje 'onvoorzien' aangesproken moeten worden. We hopen dat er voldoende in zit om ASV te voorzien van voldoende geld om ons sportcomplex weer strak te trekken. We zijn benieuwd!

ASV Totaal

Onder leiding van Ineke Timmerman werken de besturen van de Petanque, Voetbal en Handbal aan een plan met de naam ASV Totaal. Het doel is het beheer van de kantine en van het sportcomplex beter te regelen. Korte lijnen, duidelijk afspraken en een goede taakverdeling.

Waar nu het werk door een paar mensen wordt gedaan, moeten de taken in de nabije toekomst door meer personen worden opgepakt. Kleinere taken, die duidelijk afgebakend zijn. We zullen je op de hoogte houden van de vorderingen.

Tot ziens!

Gerard Koelink