Jeugdtoernooi Westsite

Plaatsingsdatum: Jun 18, 2014 11:42:58 AM

Een jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi is het toernooi bij Westsite. Dit jaar speelden de D op zaterdag 14 juni en de C zouden op zondag 15 juni in actie komen.

De meisjes D speelden de eerste wedstrijd op verhard veld tegen erg grote meiden van Volendam. Deze wedstrijd werd helaas verloren.

De tweede wedstrijd was op een grasveld, tegen Monnickendam. De meiden waren inmiddels wat meer warm gedraaid. Helaas wist 1 meisje veel te scoren door scherp in de bovenhoeken te gooien. Daar kon onze keepster Iris natuurlijk niet bij. Een gelijkspel was het resultaat.

De derde wedstrijd, tegen jongetjes van WeHave, ook op verhard veld, werd helaas verloren door een ruime voorsprong uit handen te geven. Dat lieten de meiden niet 2 keer gebeuren; op het beachhandbalveld werden de zelfde jongetjes overtuigend verslagen. Geweldig was het allereerste doelpunt ooit tijdens een wedstrijd van onze Floor! Trotse vader Jan liet van zich horen!

Een hele leuke middag, met als verrassing een beker als aandenken, die natuurlijk eerst bij Floor op de schoorsteen mocht staan!