Nieuwjaarsontbijt 4 januari en wedstrijd ASV C1 tegen LHV

Plaatsingsdatum: Jan 05, 2015 10:5:34 AM

Inmiddels is het 2015 en begonnen wij vandaag met een nieuwjaarsontbijt, geregeld door de Jeugdcommissie. Het was erg gezellig. Ieder teamlid had een lootje getrokken en moest iets voor degene die op het lootje stond iets kopen en een gedicht maken.

Het startte om 10.30 uur waar we samen met de D-jeugd een ontbijt hebben genuttigd in de kantine van ASV. De tafels waren aan elkaar gezet en het was gezellig gedekt met lekkere broodjes en beleg, jus d'orange en warme chocolademelk en zelfs sterretjes. Het zag er gezellig en feestelijk uit. Na het ontbijt ging ieder team aan een aparte tafel zitten en kon een ieder om de beurt een kadootje uitpakken en het gedicht voorlezen. Namens de C1 en mijzelf wil ik de Jeugdcommissie hartelijk bedanken voor deze gezellige ochtend. Fijn dat jullie dit voor ons wilden doen!

Om 12.15 uur was het afgelopen en gingen we eerst naar huis want we hoefden pas om 14.45 uur in de Fuik te handballen tegen LHV. We hadden nog niet eerder tegen LHV gespeeld, dus ik kon niet precies aangeven waar de dames op moesten letten. Alhoewel LHV op de 6e plaats stond zegt dat wederom niets. De eerste helft verliep erg moeizaam. LHV verdedigde goed maar ik had het idee dat de dames nog niet echt wakker waren of misschien waren ze wel wel te relaxed? Geen idee, maar er moest iets veranderen want zo gaan we de wedstrijd niet winnen.

In de rust nog maar eens aangegeven wat ik van het team verwachtte en ja hoor, het kwartje bleek uiteindelijk te vallen, zoals wel vaker pas in de 2e helft. De wedstrijd was erg spannend (zelfs voor de scheidsrechter Grace) en de scores gingen gelijk op. Op een gegeven moment stond het 6-6 met nog een aantal minuten te spelen. Uiteindelijk hebben we toch nog 2x weten te scoren en namen we de punten mee naar huis. Het team heeft keihard gewerkt in de 2e helft en dat was leuk om te zien en daar ben ik trots op. Vond het leuk om te zien dat Kim vanuit de hoek heeft gescoord. Ga zo door. Je ziet het, op een gegeven moment lukt het!

groetjes,

Birgitta Hodde

coach C1