Schoolhandbaltoernooi ASV Handbal

Plaatsingsdatum: Sep 29, 2014 10:39:8 AM

Op woensdag 17 september vond het schoolhandbaltoernooi plaats. Dit jaar was het toernooi wederom een succes! Veel scholen uit de omgeving deden mee en er waren maar liefst 7 meidenteams en 7 jongensteams aanwezig. Zelfs het weer zat mee aldaar het zonnetje straalde en de temperatuur steeg.

Om 13:40u startte de eerste twee teams. Dit jaar hebben wij een grasveld gemaakt op het naastgelegen voetbalveld vanwege de vele teams die zich hebben ingeschreven.

Tot op het laatste moment bleef de uitslag spannend. De scores lagen heel dicht bij elkaar. Uiteindelijk hebben wij een winnaar kunnen aanwijzen die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen.

Uit de meisjespoule is dat geworden: St. Antoniusschool

En uit de jongenspoule is dat geworden: Warinschool

Nogmaals van harte gefeliciteerd met de winst! Voor volgend jaar hebben wij een nieuwe prijs in het leven geroepen, de Fair-Play prijs voor het team dat zich het meest sportief gedraagt naar tegenstanders en scheidsrechters toe. Wij vinden het mooi om te zien dat teams respect tonen aan elkaar in en om het veld en hier willen wij vanaf volgend jaar een beloning voor uitreiken.

Wij willen iedereen graag nogmaals bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt! Zonder jullie hulp kon er geen toernooi plaatsvinden.

Zijn er kinderen die handbal toch wel een hele leuk sport vinden, maar eerst graag een keertje mee willen trainen? Geen probleem, bij ons mag je vrijblijvend 3x meetrainen en een wedstrijdje meespelen. Wedstrijdjes vinden plaats op zondag (soms ook op zaterdag) en tijden kunnen varieren. Trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 18:30u tot 19:30u.

Lijk het je leuk?

Voor meer informatie en/of opgeven kun je een mailtje sturen naar: chantaldenblanken1@hotmail.com

Met sportieve groeten,

De Jeugdcommissie van ASV Handbal