Zondag 18 januari - ASV C1 tegen Wasmeer

Plaatsingsdatum: Feb 02, 2015 11:43:4 AM

Deze derby is altijd spannend. In Hilversum hadden wij maar nipt verloren van Wasmeer (18-15). Omdat Kaya er die zondag niet kon zijn stond Jip als reservekeepster op doel. En dat ging helemaal niet zo slecht. Maar vandaag was Kaya wel aanwezig en was ik ervan overtuigd dat we deze wedstrijd zouden kunnen winnen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Uitdaging genoeg dus.

Met trainster Jolanda als extra steun op de bank begonnen we vol goede moed aan deze wedstrijd. Ruststand was weliswaar 7-3 in ons voordeel maar er moest meer break-out gelopen worden want we speelden niet zoals we eigenlijk zouden kunnen.

Het praatje van Jolanda in de rust heeft zeker geholpen want vanaf dat moment ging het beter. Er waren leuke acties te zien en er werd veel break-out gelopen en daardoor ook meer gescoord. Kortom weer een topprestatie van deze dames. De eindstand was 15-9 voor ons en wij namen de punten dankbaar in ontvangst. Het was van beide kanten een sportieve wedstrijd en zowel ASV als Wasmeer blijven elkaar volgen via de NHV-site omdat we beiden wel benieuwd zijn hoe het andere team heeft gespeeld.

groetjes,

Birgitta Hodde

coach C1