Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen

Plaatsingsdatum: Jan 13, 2020 7:8:9 PM

Vrijdag 10 januari a.s. organiseerde de O.C. van A.S.V. voor de 44ste keer het clubkampioenschap klaverjassen om de Y.A. van de Woude Beker.

De kampioen van vorig jaar Sofa heeft zich met hand en kaart verdedigd maar ontSpoorde toch in de laatste ronde. Het was weer een ouderwets gezellige avond die door Tirian,Piet en Lidya voortreffelijke werd bediend.

Om 2015 uur werden de kaarten geschud voor de 1ste ronde en bleek dat er snelle kaarters zijn maar ook kaarters die echt een avond uit zijn. De natten en marsen vlogen zoals gewoonlijk als warme broodjes over de tafel. Dit gaf hilarische toestanden en soms een verwijtbaar gezicht naar de mede speler. Elk jaar wordt er met volle inzet gestreden, maar de kaarten bepalen hoe sterk je bent. Theo Blokker kan hierover meepraten en Ab Splinter helemaal. Theo was vorig jaar nog nummer 2 en nu was de pech prijs voor hem. Ab was vorig jaar voor iedereen te sterk en dit jaar herhaalde hij deze stunt door met het 5474 weer het individueel klassement te winnen. Tweede werd Karel Spoor op gepaste afstand met 5225 punten, 3de Gerard Klarenbeek, 4de Rob van Kooten, 5de Joost Botterman, 6de Marjan Kroon, 7de Ivonne Keulsdam, 8ste Jan uit ten Bosch, 9de Very Stapel en de pechprijs dus voor Theo Blokker.

Nadat deze winnaars hun prijs in ontvangst hebben genomen werd de spanning opgevoerd voor het Clubkampioenschap. Winnaar en Clubkampioen Klaverjassen 2020 is geworden Biljart vereniging ''HET CENTRUM'' bestaande uit Stefan van Houten, Anneke van Rijn, Carmen Kulsdom en Yvonne Kulsdom.

Bickery, Wapen van Ankeveen, Restaurant 1244, Restaurant Lekker, C.W.'76, Dierenvoeding Kant, Bakker Jeroen, Albert Hein Kortenhoef, Etos, Jumbo, Slagerij Han Janmaat, Albert Hein Gijs van Rijn, Bloemen Hoveling 's Graveland en Brasserie Het Spieghelhuis uit Nederhorst den Berg.

Sponsoren Y.A. van der Woude toernooi 2020

De organisatie van het Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen wil bij deze de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan wat weer een zeer geslaagd klaverjasavond is geweest.

Hierna de volgden de verenigingen: 2de Sociëteit, 3de ASV Handbal, 4de Biljartvereniging "de Tram", 5de Sofa, 6de IJsclub, 7de All Directions, 8ste ASV Voetbal, 9de Reisvereniging "Ons Genoegen ", 10de ASV Petanque'91 en laatste de ARTV.