VOETBAL - A-SELECTIE VOETBAL ALWEER VOLOP IN ACTIE.

Plaatsingsdatum: Aug 15, 2016 4:49:29 AM

ER zijn onder de nieuwe hoofdtrainer Dennis van Dijk alweer 5 trainingen en 2 oefenwedstrijden afgewerkt. In Amersfoort werd er tegen Cobuboys(4de klasse zaterdag) en thuis afgelopen zondag tegen Zaanlandia(2de klasse zondag) gespeeld.

Beide wedstrijden werden voor wat het waard is verloren. Dinsdag de 16de wordt er thuis tegen Fortius (4de klasse zaterdag) geoefend en op zaterdag 20 augustus vindt de eerste bekerwedstrijd plaats thuis om 17.00 uur tegen FC Hilversum(3de klas zaterdag).

De andere twee bekerwedstrijden vinden plaats op 23 augustus uit tegen OSO, aanvang 19.30 uur en op 27 augustus uit tegen Wasmeer, aanvang 17.00 uur. Beide teams komen uit in de 4de klasse zaterdag.

Op 4 september volgt dan de competiteouverture uit tegen promovendus Allen Weerbaar uit Bussum.

Er zijn twee spelers vertrokken. Bernio Dap is naar AS”80 en Aissa Zamouri naar DCG gegaan.Daarentegen zijn er 7 nieuwkomers, Richard Mensah, Emmanuel Obeng en Onasis Gyamfi komen over van ASV Arsenal en Giovanni Stoard, Werner Menso en Giovanni Andro van D.V. Buiksloot en Stefan van Grieken van Legmeervogels.

De selectie is in de breedte sterker geworden, waardoor er meer concurrentie zal zijn, hetgeen de prestaties ten goede zal moeten komen.

Een pittige taak is weggelegd voor Dennis van Dijk en zijn staf om hier een eenheid van te maken, want pas dan zal het tot succes gaan leiden.

Met sportieve groet,

Dick Blom