Voetbal - Afsluiting seizoen 2016-2017 jeugd voetbal

Plaatsingsdatum: Jul 13, 2017 1:49:52 PM

Het seizoen 2016/2017 zit er weer op de laatste vergadering is geweest en de meeste voorbereidingen voor het aankomende seizoen zijn gedaan.

Het is al weer enige tijd geleden dat de JO9 en JO13 het seizoen hebben afgesloten maar om toch nog even terug te blikken een klein verslag.

De JO9 heeft als afsluiting nog heerlijk onderling even een balletje kunnen trappen en in de kantine kwam meester Willem (gesponseerd door Jan Franken) zijn verhaal op eigenwijze vertellen over voetbal.

Na afloop van de afsluiting kregen de voetballertjes ook nog een bal mee naar huis zodat ze in de zomer heel veel kunnen oefenen.

Ook de ballen waren gesponseerd en wel door de Familie van Gijs Mulders.

Op 31 mei hebben de JO13 spelers ook het seizoen afsloten en dat hebben ze gedaan met een heerlijk potje bowlen in Hilversum.

Het was een gezellige afsluiting en wat kunnen onze meiden en jongens goed met de bal overweg.

Helaas mochten de bowling ballen niet mee naar huis maar ook voor deze spelers waren er ballen gesponseerd door de Familie van Gijs Mulders.

Tenslotte willen wij alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen afgelopen seizoen bedanken voor hun inzet en namens ASV jeugd voetbal allemaal een hele fijne zomervakantie.