VOETBAL - WORDT BORDSPONSOR BIJ ASV

Plaatsingsdatum: Oct 07, 2016 9:21:59 PM

Wat kunnen we u bieden:

Een plekje langs ons mooie hoofdveld waar op zondags het 1st team zijn thuis wedstrijden op speelt, waaronder ook tegen lokale tegenstanders als vv. Nederhorst en sv s'-Graveland, dus zullen er ook vele mensen uit Wijdemeren aantrekken als toeschouwer tijdens deze wedstrijden die uw bord zullen opvallen.

Ook onze jeugdteams zullen op zaterdag hier hun wedstrijden spelen en zullen clubs uit Bussum, Hilversum en andere omliggende plaatsen ontvangen voor hun thuiswedstrijden.

Wat gebeurd er met uw sponsoring-gelden:

We zullen uw bijdrage gebruiken ter onderhoud van ons complex en vaste lasten, door de jaren heen vragen de gemeentes helaas veel meer pacht voor de grond die gebruikt wordt voor sport activiteiten binnen de gemeente. Met uw bijdrage kunnen we de contributie voor leden acceptabel te houden en de mensen een sport/activiteit aan te bieden.

Daarnaast wordt het complex van ASV voor vele dorpsactiviteiten gebruikt, zoals Koningsdag, Dag van Ankeveen en nog veel meer en dient de vereniging ASV als meer dat alleen een voetbalvereniging.

Wat zijn de kosten:

De productie kosten van het bord ligt op €200,- (excl btw). Deze factuur zal door de maker direct naar u worden gestuurd zodat u de btw kan verleggen in uw boekhouding, wij als vereniging zijn niet btw plichtig en kunnen het dan niet in rekening brengen. Tevens blijft u hierdoor ook ten alle tijden officieel eigenaar van het bord, ook na het stoppen van de sponsoring, zal u hierna het bord retour krijgen voor eigen gebruik.

De producent van het bord zegt dat deze borden zo'n 10 jaar meegaan, maar sommige borden langs ons veld hangen langer en zien er nog steeds prima uit.

Het eerst jaar zal u vanuit ASV geen rekening krijgen aangezien u de investering van het bord heeft gedaan. Daarna zal er per ieder seizoen €150,- sponsorbijdrage in rekening worden gebracht. Totdat er een schriftelijk opzegging volgt van uw zijde (info@asvankeveen.nl) en zal na dat seizoen de sponsoring worden beëindigd en krijgt u een berichtje waarnaar het bord opgehaald kan worden.

Ik hoop dat ik hiermee wat meer informatie heb kunnen geven en dat alles duidelijk is, zo niet dan verneem ik het graag en licht ik het graag nog even toe waar nodig.

Welke stappen zijn er nodig:

Na het aanleveren van uw EPS-bestand van uw logo en wensen met welke info op het bord moeten, zullen we een voorbeeld laten opmaken volgens een pdf bestand en deze zal naar u gestuurd worden ter goedkeuring. Na uw goedkeuring of aanpassing zal het bord geproduceerd worden (dit duurt max 2 weken).

Na levering van het bord aan ASV zal het daarna door de vrijwilligers van ASV rond het hoofdveld worden gehangen en jaarlijkse zullen ze de borden schoon en representatief worden gehouden.

Zie graag uw reactie positief of negatief graag tegemoet in deze en hopen natuurlijk u als nieuwe bordsponsor te mogen verwelkom bij ASV te Ankeveen.