Bericht zonder titel

Plaatsingsdatum: May 22, 2017 6:57:15 PM

Zaterdag werden op de jeu de boule banen in Ankeveen weer het maandelijkse toernooi gespeeld. Mede door het goede weer was er een grote opkomst en dat verhoogd de sfeer en wedstrijd spanning . Nadat een ieder had ingeschreven kon de loting voor de 1ste ronde beginnen en konden de teams naar de banen gaan. Of het door het mooie weer kwam weet ik niet maar er was 1 partij in een kwartiertje gespeeld. 13-0 Wat een uitslag zeg om te beginnen.

Het spel in de andere partijen duurde veel langer en met niet te groot verschil door de teams gewonnen. Na een korte pauze was het verzoek om een beetje snel te beginnen daar er regen op komst was.

Tijdens de partijen kwam dus de regen maar het was niet de moeite waard. In deze ronde waren er toch verrassende uitslagen wat goed is voor het klassement. Na dit opfrissende regen buitje kon het toernooi verder gespeeld worden onder een stralend zonnetje.

De 3de en 4de partij waren zonder verrassingen en de gedachte winnaars haalden soms met moeite de 13 binnen. Tijdens het nuttigen der consumpties werd de computer aan het werk gezet en kwam er een mooie eindstand uit. De prijswinnende spelers vandaag zijn :

1 Piet van Leijen

2 Edwin Berends

3 Wim Bornhijm

4 Marja Nijnuis.

Deze winnaars gingen allen met een fraaie zomer plant naar huis en dan op naar het volgende toernooi.