WATERKIPPENTOERNOOI 2015

Plaatsingsdatum: Nov 23, 2015 5:50:51 PM

Nummer 1 Ton Hagen met 98 pluspunten

Nummer 2 Cor van Schaik met76 pluspunten

En nummer 3 Piet van Leijen had 73 pluspunten.

Zoals ieder jaar organiseerd ASV Petanque’91 in de maanden vanaf April tot en met November iedere donderdagavond het Waterkippen toernooi voor haar leden. Er worden 2 wedstrijden gespeeld en alles wordt genoteerd zodat je op het eind van het buitenseizoen weer een mooi klassement in elkaar kan draaien. Het was dit jaar een zeer spannend toernooi waarbij Ton Hagen de winnaar van vorig jaar zijn titel met verve verdedigde.

Dat de top 3 zeer aan elkaar gewaagd zijn bleek dus bij de prijsuitreiking. Op de bijgaande foto staan nummer 2 en 3 namelijk Cor van Schaik en Piet van Leijen. Deze 3 heren waren goed voor 28 winstpartijen per man dus moest het puntensaldo uitkomst brengen.

Nadat deze trotse winnaars van een mooie levensmiddelen mand op de foto waren gegaan werd aan de overige deelnemers hun prijs uitgereikt. Nadat een ieder zijn of haar prijs heeft gehad werd er een zeer smaakvol warm en koud buffet gepresenteerd en geserveerd door Het Wapen van Ankeveen Stepfan van Houten.

WCTC

Zaterdag aanstaande wordt alweer de 4de ronde gespeeld in de wintercompetitie en moeten de boulers naar Bunschoten om te spelen tegen Boulamis. Aanvang 13.00 uur