Wintertoernooi ASV Petanque’91

Plaatsingsdatum: Oct 24, 2016 1:57:9 PM

Er is altijd een voordeel en dat is dat je van te voren nooit weet wie de winnaar is. Deze keer 2 deelnemers met 3 gewonnen partijen en dat waren:

1 Wim Bornhijm met 3 winstpartijen en 21 saldo punten.

2 Cor van Schaik ook met 3 gewonnen partijen maar met 18 saldo punten.

3 was een gedeelde plaats voor Stef Fokker en Kees van Schaik met 2 gewonnen partijen en 7 saldo punten.

De poedel was deze keer voor Wil.

Daar het een wintertoernooi was waren de prijzen ook op zijn winters afgesteld.

Lekker en aanbevolen voor een volgend toernooi.

Toch hing er een sluier over deze dag die het spel niet ten goede kwam. Tussen de wedstrijden door was er voor een ieder een hapje dat weer erg aansloeg. De 2 de ronde gaf toch wel enkele verrassende uitslagen en zo doende moest de 3 de wedstrijd het eindklassement bepalen.

Zaterdag 22 november was de laatste toernooi wedstrijd voor het clubkampioenschap. Deze dag begon hoopvol met koffie en cake waarna om 11.00 uur de loting was voor de 1 ste ronde.

Nadat de teams aan de wedstrijden was begonnen kwam de vervelende mededeling dat er bij een spelend lid was ingebroken. Gelijk sloeg de stemming om en nadat zij naar huis was gegaan met haar dochter was er een verschil van mening over de voortgang van de partij. Dat was erg jammer en na enige tijd werd besloten toch gewoon door te gaan. Nadat de 1 ste ronde was gespeeld werd er besloten om in plaats van 4 wedstrijden er 3 te spelen.