Wedstrijdverslagen 15 en 16 oktober 2016

Plaatsingsdatum: Oct 16, 2016 8:39:51 PM

1E ELFTAL VERSPEELT OPNIEUW VOORSPRONG IN DE SLOTFASE EN PRESTEERT TE WISSELVALLIG

In Amsterdam tegen Taba kwam de ploeg van Dennis van Dijk tot 3 keer toe op een voorsprong.

Hoewel de uitslag over 90 minuten terecht was voelde het wel als een nederlaag, aangezien de Amsterdammers in de 86ste minuut pas de 3-3 maakten.

Na 16 minuten liet Stefan van Grieken een fantastische pass los op captain en spits Yoeri Tol die hieruit zeer fraai de 0-1 scoorde.

Vrij kort daarna wed het 1-1 en op slag van rust werd Yoeri Tol na een goede passeeractie binnen het strafschopgebied onregelmentair gestuit en bepaalde zelf uit de toegekende penaty de ruststand op 1-2.

Na rust een onrustig ASV”65 dat duidelijk de balans in het elftal miste, waarvan het gretige, jonge en zeer fris en leuk spelende Taba goed gebruik maakte en al snel op 2-2 kwam.

Even wankelden de Ankeveners, maar na de inbreng van Laurens van de Greft( normaliter basisspeler maar vanwege een lichte blessure aan de kant gehouden) en Benjamin Tol die op de bank begon aangezien hij te weing traint begon het weer beter te lopen.

In de 76ste minuut was het de kopspecialist Farred Benzema die vanuit een strak genomen corner van Laurens van de Greft snoeihard de 2-3 tegen de touwen kopte. Taba zette er een tandje bij en ASV”65 kreeg meer ruimte en het was Laurens van de Greft die twee keer een geweldige kans kreeg op 2-4, maar helaas redde de goalie zeer fraai.

In de 86ste minuut was het de zeer snelle rechterspits van Taba die strak voorzette waardoor de opkomende linkerspits, zij het wat lucky de 3-3 binnen kon schuiven. Komende zondag wordt er om 14.00 uit thuis aangetreden tegen Vriendenschaar uit Culemborg voor de beker.

Daarna staat in Ankeveen op 30 oktober a.s. de immer leuke en gezellige derby tegen ‘s-Graveland op het programma.

VETERANEN VERLIEZEN MET 2-9 VAN HET OPPERMACHTIGE SLOTERDIJK

The good old greens hadden de oudjes Wim Reijmerink, Geurt Holdinga en Jos vermeulen weer in de gelederen.

Bovendien was de fruitige Ragner Teitsma weer van de partij.Maar desondanks werd er er in de rust tegen een 0-4 achterstand aangekeken.

Na rust redden Sander Schleiffert en Mark Johnston de eer voor het team van libero Joost Botterman.

Zondag 2 en de A-1(JO18) kwamen niet in actie.

De B-1 van coach Oscar Schouten verloor met 0-1, nadat ze vorige week met de korfbaluitslag 6-5 nog hadden gewonnen.

De zaterdag 2 verloor met 7-4 van Loosdrecht, na een 6-1 ruststand.

Met sportieve groet,

Dick Blom