Carola Bokhorst

Plaatsingsdatum: Dec 09, 2019 8:38:25 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Carola Bokhorst

Carola woont in Ankeveen samen met Nikki, haar dochter en haar zoon. Ze is werkzaam in het basisonderwijs en handbalt bij de recreanten van ASV.

Haar dochter handbalt in de D jeugd. Dit team coacht Carola samen met Manon. Manon en Carola zijn begonnen met het coachen van de E jeugd en zijn met ze meegegaan naar de D jeugd. Tevens zit Carola in de jeugdcommissie. Met deze commissie probeert ze voor de jeugd leuke extra dingen te organiseren zoals handbalclinics, oefenwedstrijden, toernooitjes en een leuk avondje rond nieuwjaar.

Carola vindt het leuk om creatief bezig te zijn en de meiden te coachen tijdens de wedstrijden. Ze is niet goed in het fluiten van een handbalwedstrijd ;-)

Wij zijn heel blij dat Carola zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Carola vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat zonder vrijwilligers een club niet kan bestaan. Het coachen van het team brengt ook een hoop plezier met zich mee. Het is leuk om te zien dat het team zich elk jaar weer verder ontwikkeld. De kids hebben een hoop lol met elkaar en leren ook samen alles eruit te halen om een zo goed mogelijke wedstrijd neer te zetten.

ASV handbal is een kleine vereniging waar een combinatie te vinden is tussen hard werken en plezier hebben. Dit zien we ook echt terug in de jeugdteams. De kids hebben een hoop lol met elkaar maar kunnen ook tijdens de wedstrijd de knop even omzetten en dan vol voor de wedstrijd gaan. Veel leden helpen bij de club met vrijwillige taken zoals trainen geven. Maar ook de ouders zijn erg betrokken bij de wedstrijden. Leuk om elke keer weer met een grote groep naar zowel de thuis- als uitwedstrijden van de kids te kijken!

CAROLA BEDANKT!!