Chantal den Blanken

Plaatsingsdatum: Mar 06, 2018 8:18:56 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Chantal den Blanken

Chantal is 30 jaar en woont samen met Robert in Kortenhoef, waar ze ook is opgegroeid. Ze heeft ruim 5 jaar in Hilversum gewoond en altijd gezegd dat ze niet terug zou gaan naar Kortenhoef, maar dus toch…. Daar heeft ze geen spijt van, gelukkig.

Op dit moment is Chantal algemeen bestuurslid van ASV Handbal en voornamelijk bezig met technische zaken. Daarnaast is ze samen met het gehele bestuur bezig om een solide vereniging neer te zetten met een bepaalde visie en beleid. Ze fluit ook jeugdwedstrijden en senioren. Voorheen is Chantal ongeveer 10 jaar lid geweest van de jeugdcommissie waarvan 5 jaar als voorzitter. Daarnaast heeft ze ook nog een aantal seizoenen jeugdtraining gegeven.

Chantal handbalt al 24 jaar. Daarnaast tennist ze nu 6 jaar. Vroeger heeft ze naast het handbal altijd geschaatst bij De 5 Dorpen. Daar is ze na 18 jaar mee gestopt, omdat vier avonden in de week trainen en het hele weekend wedstrijden toch wat veel werd. Al komt ze daar nu bijna weer aan als het tennisseizoen begint en het handballen nog niet is afgelopen :-)

Chantal probeert situaties eerst goed te analyseren en is kritisch op wat zij zelf, maar ook anderen doen. Hierdoor is ze in staat goede oplossingen aan te dragen. Dat kritische wordt niet altijd gewaardeerd, maar is voor Chantal gelukkig geen reden om het te laten. Een valkuil voor Chantal is het voor zich uitschuiven van dingen. Ze vindt eigenlijk dat het beter is om zaken gelijk te doen, dan is het maar afgerond.

Wij zijn heel blij dat Chantal zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Chantal vertelt…

‘Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen en te helpen als je dat kan doen. Daarnaast vind ik het een leuke en uitdagende taak om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft aan ASV. Zowel de leden als de ouders als ook de mensen die slechts kort met ons in aanraking komen. Dat zoiets niet altijd lukt is een feit, maar dan is er de uitdaging om naar een oplossing te zoeken.

Wat ik heel leuk vind om te doen is het organiseren van toernooien en activiteiten. Schoolhandbaltoernooien, gezelligheidstoernooien, de jeugdsponsorloop om geld in te zamelen voor de kantine. Als je ziet dat het een succes is, mensen enthousiast zijn en je positieve geluiden terug hoort, dan ben je best een beetje trots dat jij daar samen met anderen aan bij weet te dragen.

Het mooie van ASV vind ik dat wij het als kleine vereniging voor elkaar krijgen om mensen zo lang aan ons te binden. Voor een hoog niveau handbal moet je echt naar een andere vereniging (daar hopen we natuurlijk verandering in te brengen), maar mensen blijven vanwege het goede gevoel en de gezelligheid hangen. Overigens zet dat mij gelijk aan het denken dat er in de leeftijdsfase 14-16 vaak wel veel uitstroom is. Jammer en ik ben zeker benieuwd hoe wij deze doelgroep ook langer aan ons kunnen binden.'

CHANTAL BEDANKT!!